Fri for eksamensangst med Mentaltræning

Hvis du lider af eksamensangst, så er du én af mange tusinde, der lider fuldstændigt unødvendigt!

Eksamensangst er måske den største hindring for at opnå det ønskede resultat - og måske endnu mere vigtigt - så står angsten i vejen for, at du har det godt både før, under og efter eksamen.

Eksamensangst kan også koste dig rigtig dyrt på den lange bane. Får du lavere karakterer, betyder det, at du måske ikke får det job, du gerne vil have og må nøjes med jobs i en lavere lønramme - hele livet. Har du eksamensangst, kan underbevidstheden over tid overføre det til alle mulige andre situationer, hvor du skal præstere - måske oplever du det allerede sådan?

Vores postulat er, at din tilstand er vigtigere for eksamensresultatet end de 3-5-10 år, du har studeret og dygtiggjort dig. Det er jo fuldstændigt uacceptabelt!

Mener du også det, så gør noget ved det nu! - Pakken er på tilbud netop nu til kun 319,- (Det er næsten halv pris!)

Har du råd til at lade være?

Du kan helbrede dig selv for din eksamensangst gennem mentaltræning - det er let, det er behageligt og det er billigt. Det eneste, du selv skal sørge for, er, at du får trænet for det optimale resultat. 

Hør Jørgen Svenstrup forklare på Radioterne hvordan

...og start din process mod eksamensglæde!

Vores eksamensangstpakke indeholder hele 9 potente mentaltræningsfiler samt en udførlig guide til, hvordan du får det optimale resultat. Den er på tilbud netop nu til stærkt reduceret pris. Det eneste, det kræver, er, at du sætter eller lægger dig 15 minutter om dagen i en længere periode og får en "mental morfar". Nogen vil opleve, at 3-4 uger er nok, mens andre behøver at træne dagligt i lidt længere tid. Til gengæld er der garanti for, at det virker for ALLE.

Læs eventuelt vores blog-indlæg med svar på de mest almindelige spørgsmål.

Har du ikke råd til at vente?

- måske fordi din eksamen er i næste uge - så er der også hjælp at hente!

Vi håndterer eksamensangst gennem en velafprøvet kombination af påvirkning af din bevidsthed og din underbevidsthed på samme tid. Det kalder vi for Neuropsykologisk coaching, og det kræver i langt de fleste tilfælde kun én enkelt konsultation - selv mod invaliderende eksamensangst - og du er kureret for din eksamensangst.

Enhedspris: 2500,-

...Og så får du en specialdesignet underbevidsthedspåvirkende lydfil med hjem, du kan anvende, når det virkeligt spidser til!

Ring på Tel. 70 220 227 og book en tid NU!

gratisintro bro

Mentaltræning

iStock 000058756410 Large
Mentaltræning er en rar og billig måde at skabe positiv forandring i livet. Det virker for alle - også for dig!

Eksamensangst pakke

BØGER FRA EmpowerMind Books

empowermind books v2

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...