Bliv slankere med Mentaltræning

De fleste er ikke i tvivl om, hvor vanskeligt det kan være at slippe med de overflødige kilo, og ét kendetegn for slankekure er, at man ofte tager de tabte kilo på igen - og meget lettere end de var at slippe af med. Kender du det?

Det KAN blive anderledes

Vi kan tilbyde dig den nyeste og måske den mest effektive metode til at overkomme de overflødige kilo. Metoden er evidensbaseret og vil vinde bredt indpas - også i Danmark. Herunder kan du læse om, hvorfor vores slankepakke virker, men du kan også gå direkte til vores shop og hente: 

Den mentale slanke-pakke, indeholder 9 lydfiler samt instruktion til anvendelse. Den er på tilbud netop nu til stærkt reduceret pris og du får alle pengene retur uden diskussion, hvis ikke du har tabt dig tilfredsstillende, inden der er gået 3 måneder. Nogle vil begynde at tabe sig efter ganske få dages intensiv træning, og mange vil have tabt sig og have det markant bedre allerede inden en måned. Men husk: Varigt vægttab er en lang og kontinuerlig proces. Det er ikke en mirakelkur!

Derfor virker vores mentale slanke-pakke

Hvis du ønsker at tabe dig, så kan du starte med at svare på dette spørgsmål: Hvad er det i virkeligheden, du ønsker at opnå?

Der er typisk to svarmuligheder. 1. Jeg ønsker reelt at smide nogle kilo. 2. Jeg ønsker at få det bedre med mig selv, så jeg bliver gladere.

Uanset om du ønsker at tabe dig, eller du ønsker at få det bedre med den vægt, du har, vil slankepakken hjælpe dig.

 

Slankepakken er specielt designet til, at du kan tabe vægt ved samtidig at adressere alle de forskellige faktorer, der har indflydelse på vægttab og trivsel.

Faktorerene er:

1. Spise mindre/bedre


2. Motionere mere


3. Have det bedre med sig selv


4. Være standhaftig 


5. Være målrettet


6. Genetisk disponering for øget fedtproduktion

Disse 6 faktorer håndteres ved, at du anvender forskellige mentaltræningsprogrammer, der er specifikt rettet mod hver deres fedme-faktor. Forudsætningen for succes er imidlertid, at du starter med grundtræningsprogrammerne i 2-4 uger, så de er naturligvis også med i vægttabspakken.

Pakken indeholder:

1. Fysisk afspænding, hvor kroppen lærer at spænde af automatisk.


2. Mental afslapning, hvor hjernen sættes i den optimale tilstand for modtagelse af træningen.


3. Mental afslapning alternativ, som kan give variation i forhold til 'mental afslapning'.

4. Fastholdelse, der hjælper med at fastholde din træning.

5. Vægtvogter, der addresserer madlyst og madindtag.


6. Mere Motion, der øger lysten og motivationen til at motionere.


7. Selvbilledtræning, der styrker selvværd og selvtillid, der ofte står i vejen for vægttab.


8. Målbilledtræning, hvor du forestiller dig selv i den udgave, du gerne vil nå frem til.


9. Ideomotorisk træning, hvor du kan lære din krop at reducere produktionen af fedtceller.

Alle programmer fra 4-9 kan blandes efter ønske og behov, og du kan nemt træne flere programmer samme dag.
Hvis du Mentaltræner dagligt i 3 måneder uden at tabe dig betydeligt, refunderer vi naturligvis det fulde beløb uden diskussion. Så sikre er vi på, at det vil virke for dig. 

Det ENESTE, det kræver, er, at du tager dig selv seriøst og træner på sofaen eller i en god stol med høretelefoner på 15 minutter om dagen, når det passer dig. F.eks. når du går i seng. Til gengæld garanterer vi dig for, at det virker, og 15 minutter har ALLE tid til.

Behandlingen er stort set gratis. Der har ingen bivirkninger, og der er dokumenteret stor effekt. Og jo mere du får af det, jo hurtigere er effekten.

Den mentale slanke-pakke indeholder 9 lydfiler samt instruktion til anvendelse. Den er på tilbud netop nu til stærkt reduceret prisog du får alle pengene retur uden diskussion, hvis ikke du har tabt dig tilfredsstillende, inden der er gået 3 måneder. Nogle vil begynde at tabe sig efter ganske få dages intensiv træning, og mange vil have tabt sig og have det markant bedre allerede inden en måned. Men husk: Varigt vægttab er en lang og kontinuerlig proces. Det er ikke en mirakelkur!

VIGTIGT:

Du må ikke reducere eller fjerne eventuel ordineret medicin uden din læges samtykke.

Læs eventuelt vores blog-indlæg med svar på de mest almindelige spørgsmål.

gratisintro bro

Mentaltræning

iStock 000058756410 Large
Mentaltræning er en rar og billig måde at skabe positiv forandring i livet. Det virker for alle - også for dig!

Slanke pakke

BØGER FRA EmpowerMind Books

empowermind books v2

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...