1
podcast
1
podcast

Mentaltræner­uddannelsen

Eneste evidensbaserede Mentaltræneruddannelse i Danmark.

Mentaltræneruddannelsen er for dig, der ønsker at undervise og/eller facilitere andre i mentaltræning. Din træner er Jørgen Svenstrup.

 

Mentaltræning er en anerkendt forskningsbaseret træningsform, hvor du lærer at udnytte hjernens potentiale til at hjælpe dig eller andre med at få det bedre eller performe optimalt. Samtidig opnås en højere grad af bevidsthed med, hvilke tanker der styrer dig eller andre.

Via EmpowerMinds mentaltræneruddannelse får du en EMP-trænercertificering, hvor du lærer gennem praktisk erfaring, øvelse og teori, hvordan du kan hjælpe dine medarbejdere/kursister/klienter til at opnå det, de ønsker. Derudover bliver du trænet i at formidle mentaltræningsstoffet til individer og teams.

Se her hvor vores uddannede Mentaltrænere blandt andet arbejder, så du kan få gode argumenter til din leder.

Du vil  gennemgå en personlig udvikling og opleve mentaltræningens gavnlige effekter på egen krop. Du får mulighed for at arbejde imod dine egne mål med din underbevidsthed som en kraftfuld motor.

Se datoer for næste hold og tilmeld dig her

Turbohold for dig der har coachende forudsætninger:

Klik på de enkelte overskrifter nedenfor for at læse mere om uddannelsen

På EmpowerMind Mentaltrænerhuddannelse får du:
 • 15 intensive undervisnings- og træningsdage (kl. 9-16.30 i hverdage) ( 8 dage hvis du har coachkompetence i forvejen)
 • Træningsaftener og personlig sparring
 • Teoretisk og praktisk forståelse for mentaltræning, mindfulness og hypnose
 • Skriftlig og mundtlig eksamination
 • Inspirerende netværk for livet
 • EMP mentaltræner certificering
 • EMP point svarende til ECTS point, der leder til Master
 • Sund og lækker forplejning på alle kursusdage

Indhold

Mentaltræneruddannelsen er opbygget af 7 moduler fordelt på 15 undervisnings- og træningsdage. De første tre moduler handler om  coaching, da det er den metodologi vi tager udgangspunkt i. Dette kan du efter aftale fritages fra såfremt du har grundlæggende coaching kompetence, svarende til 7 undervisningsdage. De 4 følgende moduler er placeret, så du sikres tid til at mentaltræne mellem hvert modul.

Mentaltræneruddannelsen indeholder en blanding af teori, praksistræning, feedback samt et metalag, hvor du selv træner og optræder som instruktør i mentaltræningens faser.

EmpowerMinds tilgang bygger på en grundlæggende antagelse om, at vi, for at kunne hjælpe andre med mentaltræning, må mærke de forskellige metoder og øvelser på egen krop. Vi tilbyder dig derfor en procesbaseret uddannelse, hvor du lærer gennem erfaring.

Certificeringskrav

Uddannelsen afsluttes med en certificering i Mentaltræning, hvor du prøves i dine færdigheder som underviser, facilitator og programdesigner.

For at blive certificeret EMP mentaltræner, er det nødvendigt at deltage på alle kursusdage, gennemgå 300 siders litteratur og gennemføre minimum 20 mentaltræningsessioner. Derudover skal du gennemføre mentaltræning 15 minutter om dagen minimum 4-5 dage om ugen igennem hele uddannelsesforløbet. Du vil selvfølgelig få hjælp til at fastholde dit kommitment undervejs som en vigtig del af uddannelsen.

Optagelse i brancheforening

Med en Mentaltrænercertificering fra EmpowerMind kan du søge, og opnå optagelse i BDMT (Brancheforeningen af Danske Mentaltrænere, hvilket kun koster 360,- årligt for C-medlemmer (Certificerede Mentaltrænere).

Fremtidsmulighed

Såfremt du opnår certificering og selv er interesseret i at lave kurser i mentaltræning, vil du kunne ansøge og opnå tilladelse til at certificere dine deltagere mod betaling af en mindre seal-fee. Det står dig naturligvis frit for selv at udvikle og udbyde dit eget kursusmateriale uden omkostninger af nogen art. betsforcrypto.com

 • At forstå og anvende mentaltræning.
 • At designe dine egne mentaltræningsprogrammer.
 • At mentaltræne dig selv, individer og teams i alle mentaltræningens faser.
 • At forstå hjernen og dens muligheder og begrænsninger.
 • At anvende selvhypnotiske teknikker tilknyttet såvel ét andet menneske som en hel gruppe.
 • At formidle og undervise i mentaltræningsstof til individer og teams.
 • At disponere dit materiale til foredrag, workshops og kurser. 
 • At måle mentaltræningseffekter hos dig selv og andre.

Teoretisk fundament

EmpowerMinds mentaltræneruddannelse er baseret på en sammenkobling af teorier om coaching, kognitiv-, narrativ, og positiv psykologi samt mentaltræning. Læringsfundamentet for uddannelsen tager udgangspunkt i PITAL, der er en procesorienteret erfaringsbaseret læringsmetode udviklet af Jørgen Svenstrup. Du kan læse mere her:

Tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder en unik tilfredshedsgaranti, hvor du opnår fuld tilfredshed eller pengene retur. Det er en æresag for os at sikre, at du får en mentaltræneruddannelse af høj kvalitet, som du kan bruge i dit professionelle og faglige liv efterfølgende.

Max 15 deltagere

Vi tilbyder dig hold på max 15 deltagere, så du sikres den optimale sparring, støtte og opmærksomhed undervejs. Derudover sikres du tid og rum for praktisk læring og et tillidsfuldt læringsmiljø.

Kvalitetsstempel

Vores største kvalitetsstempel gives af vores tidligere deltagere. Du er velkommen til at kontakte os for at få skabt kontakt med en tidligere deltager, der kan give en ærlig og individuel vurdering af vores uddannelser. Du kan også læse personlige oplevleser på vores blog:

HCN-kvalitetssikrng

Uddannelsen er kvalitetssikret af HCN, som er en international organisation, der stiller høje krav til formidling, læring og facilitering på mentaltræneruddannelsen. Det betyder, at du sikres en uddannelse, der giver dig mentaltræner-kompetencer på højeste niveau..

For alle deltagere gælder det, at uddannelsen afsluttes med en EMP Mentaltræner certificering.

Er du ICI Certificeret coach, har du mulighed for tillige at opnå en ICI Neurocoachcertificering. Dette koster et tillæg på Dkr. 2000,- excl moms.

Har du en anden international certificering i coaching (ICC eller ICF) skal du certificeres ICI Coach før du kan blive ICI certificeret Neurocoach. Såfremt du kan præsentere et certifikat fra godkendt organisation, koster dette et tillæg på Dkr. 2000,- excl moms.

Har du en anden coachuddannelse og mener du har en coachkompetence svarende til en international coachcertificering kan du muligvis opnå en ICI Neurocoach certificering. I dette tilfælde skal du gennemgå en realkompetencevurdering indeholdende en evaluering af dit uddannelsesmateriale og omfang, samt en afprøvning af dit coachfaglige niveau. Normalpris 6000,- Vi tilbyder 50% rabat når det sker i sammenhæng med din Neurocoachuddannelse. Såfremt du ikke demonstrerer det nødvendige kompetenceniveau ved afprøvningen, indgår en ekstra afprøvning ved en senere lejlighed i prisen.

Coachuddannelse Niveau 1: DKK 28.900,-  (36.125,- Inkl. moms)
Mentaltræneruddannelse: DKK 21.500,-  (26.875,- Inkl. moms)
I alt DKK 50.400 kr. (63.000,- inkl. moms)  

De fleste deltager i niveau 1 og 2 i ét samlet forløb.
Hvis du også ønsker det, så giver vi en rabat på DKK 7.900,- så du betaler I alt DKK 42.500,-  (53.125,- inkl. moms)  

Min arbejdsgiver vil desværre ikke betale: Hvad så?
Vi hjælper dig gerne med rigtigt gode argumenter til din arbejdsgiver. Ring, så drøfter vi det. Men hvis det ikke kan lade sig gøre, får du en privatbetaler rabat på det samlede forløb på 15 %, hvis du betaler kontant.
Prisen med privatbetaler rabat: DKK 36.125,- (45.165,25 inkl. moms).   

Jeg skal betale selv men kan ikke betale det hele lige nu. Hvad så?
Vi har mulighed for at dele din betaling over 3 afdrag, hvor det sidste dog skal være betalt inden certificering. Ring og hør nærmere.

Hos EmpowerMind tror vi på, at uddannelse og personlig udvikling skal støttes. Derfor har vi skabt et overblik over en række støttemuligheder, så du kan få reduceret omkostningerne forbundet med at tage et uddannelsesforløb hos os. Læs mere her:  

Download prisoversigt

 

Din organistaion får en medarbejder, der:

 • kan anvende selvhypnotiske teknikker tilknyttet en gruppe eller individ
 • kan designe mentaltræningsprogrammer
 • har en øget ro og rummelighed
 • kan måle mentaltræningseffekten hos sig selv og andre
 • har den nyeste viden indenfor mentaltræning, hypnose og mindfulness
 • kan formidle mentaltræning til grupper og individer

 

Hvis du har behov for flere argumenter, kan du downloade vores brochure herunder eller lade dig inspirere af

EMP mentaltræner uddannelse


Sådan virker mentaltræning