Vejen til sund robusthed

Med kravet om stadig højere grad af præstation fra såvel ledere som medarbejdere, samtidig med at vilkårene bliver strammere, er der brug for helt nye værktøjer, der både tilgodeser kravet til præstation, samtidig med at trivslen, indre ro og det mentale helbred sikres. Foredraget "Vejen til sund robusthed" bygger på nyeste forskning og lever op til netop den udfordrende dualitet.

Robusthed er det nye sort

Robusthedstræning er mental styrketræning, der tidligere er anvendt inden for militæret for at styrke soldaters mentale kapacitet. I dag er det måske den vigtigste nye personlige kompetence, der afgør forskellen på om vi kan navigere i den nye virkelighed, eller om vi må give fortabt. Vi har ikke råd til det sidste, og en million danskere årligt på mental ”overførselsindkomst” i form af stress, depression og angst, er en million for mange!

Samtidig er det et stadigt mere påtrængende spørgsmål, i hvilket omfang vi også skal til at bære dét ansvar…Hvad er samfundets og virksomhedernes rolle?

Robusthed kan trænes som bordtennis og broderi

Robusthedstræning foregår optimalt gennem en unik blanding af bevidste og ubevidste strategier, og i foredraget byder vi på tankevækkende smagsprøver og demonstrationer, du kan omsætte direkte i hverdagen. Et af de værktøjer vi præsenterer er Mentaltræning. Det er en træningsform fra elitesporten, der anvendes til at flytte top-atleter fra sølv til guld. I dag er mentaltræning det måske mest kraftfulde robusthedsskabende værktøj på markedet.

Målgruppe

Målgruppen for foredraget er dig, der som leder eller medarbejder, ønsker at styrke den mentale robusthed hos sig selv eller andre.

Er du i virkeligheden robust nok til virkeligheden?

Indhold & form

Foredraget er udfordrende og interaktivt, og det er formateret som en workshop, så du oplever at gå mere robust hjem, end da du kom!

OBS: Vi tilbyder også foredraget skræddersyet til din organisation. Det kan tilpasses jeres behov og varer typisk mellem én og tre timer, hvor den lange version er formateret som en workshop.

Om foredragsholderen

Jørgen Svenstrup har skrevet fem bøger om hjernen og dens muligheder, senest "Nøglen til din hjerne" Gyldendal, 2014. Er snart bogaktuel med bogen "Vejen til sund robusthed", som han har skrevet sammen med Klaus Tindborg og Mitzi Svenstrup. Han er en underholdende og udfordrende internationalt anerkendt foredragsholder.