Executive coaching og træning

EmpowerMinds seniorpartnere er blandt de mest erfarne coaches og personlige trænere i Europa, og vi løser derfor excecutive opgaver over hele verden på dansk, svensk, engelsk, tysk, fransk eller spansk.

Det kan handle om personlig træning, sparring, strategiudvikling eller coaching på toplederniveau, hvor vi diskret bistår organisationen eller toplederen på time eller dagsbasis.

Vores faste excecutive dagspris er € 8.000,- og vores timepris er € 900,-.

Kontakt os venligst under fuld diskretion for yderligere information og drøftelse på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Eller kontakt den profil herunder du ønsker at høre fra.

BØGER FRA EmpowerMind Books

empowermind books v2

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...