Nøglen til din hjerne

Tænk hvis du går rundt med hovednøglen til din hjerne uden at vide?

Spørg ikke hvad mentaltræning kan gøre for dig. Spørg hvad du kan gøre med mentaltræning. Hvis man spørger Jørgen Svenstrup, er det enkle svar: Det meste.

I Jørgen Svenstrups nye foredrag "Nøglen til din hjerne" forklarer han, hvordan de allerfleste med systematisk mentaltræning kan forandre deres liv. Det handler om at bearbejde de suggestioner og overbevisninger, vi går rundt med, så vi ikke hænger fast i overbevisninger som: ”Jeg får aldrig et job” eller ”Jeg er sådan en, der går ned med stress.”

Han går i clinch med vores overbevisninger og giver læseren redskaber til at bearbejde dem. Vores overbevisninger består af alt det, vi tror er sandt, og som vi navigerer efter i livet. Overbevisninger skabes i os på baggrund af det andre siger til os, at vi er eller gør, vores erfaringer samt andres handlinger. De er retningsgivende for vores opførsel og handlinger. Og ved at bearbejde dem med mentaltræning kan man, lettere end du tror, ændre sine overbevisninger, sine handlinger og dermed sine resultater.

Til at opnå disse forandringer skal man bruge mentaltræning. Jørgen Svenstrup Anviser hvordan


Fordraget har to målgrupper. Den første er medarbejdere eller ledere, der har været ramt af en eller flere psykiske ubalance, f.eks. stress, bekymringer, selvværdsproblemer eller angst. Den anden er dem, der har det godt og er tilfredse med livet, men ønsker at få det bedre eller har konkrete mål og ønsker, de vil opnå f.eks mere arbejdsglæde, mere fokus - eller hvad med bedre parforhold og mere sex ...

Deltagerne vil få helt konkrete værktøjer med hjem, der øjeblikkelig kan omsættes i hverdagen. Igennem foredraget vil der være små øvelser, der giver øjeblikkelig indsigt, som som øger motivationen til at omsætte inspirationen til konkrete tiltag i arbejds- og privatlivet.

Helt konkret opfordres deltagerne til at øve sig i mentaltræning og træne systematisk – og foredraget byder på konkrete værktøjer og anvisninger. Hvad, man vil opnå, er op til en selv. Men hvad man kan opnå, sætter man kun sine egne grænser for - Blot man har fundet nøglen til sin hjerne først.

Et foredrag varer typisk to timer uden pause, men kan skaleres efter behov, og således både laves kortere eller udvides til en mere interaktiv workshop af 3-4 timers varighed - eller til en hel temadag.
Et foredrag med Jørgen Svenstrup koster Dkr. 32.000,- excl moms + eventuel ophold og transport. Til mindre grupper eller fx institutioner med begrænset budget, taler vi om det.

Om foredragsholderen

Jørgen Svenstrup er en underholdende og udfordrende internationalt anerkendt foredragsholder. 

Han har skrevet ti bøger om hjernen og dens potentiale, mentaltræning og coaching, og holder foredrag om samme i hele verden. Han har de sidste 3 år haft en ugentlig podcast ”Nøglen til din hjerne”, hvor projektet er at kortlægge hjernens indflydelse på vores adfærd.

Siden 2005 har han uddannet og certifceret over tusind mentaltrænere og coaches i ni lande, og er dermed en af Europas mest erfarne coach- og mentaltrænere. Jørgen, der har en Master i Psykologi, forsker løbende i Mentaltræningens effekt på vores mentale sundhed. Han har fået publiceret et større studie i Psyke & Logos i 2018, og er i øjeblikket i gang med et samarbejde om et større Post Doc studie i primærsektoren.