ICI Mastercoachuddannelsen

Uddannelsen for dig der har de højeste ambitioner

ICI Mastercoachuddannelsen er den mest krævende og omfattende af slagsen på markedet, og du sikres at blive blandt de bedstkvalificerede coaches.

Læs om ICI-certificering her

Mastercoachuddannelsen indeholder ikke mindre end 55 dages undervisning over ca. 4 år samt en lang række andre studieaktiviteter, der bringer det samlede antal studietimer op på 1580. Dette svarer til en universitetsmaster, og uddannelsen kan derfor sammenlignes direkte med en sådan. Vi garanterer dog et betydeligt højere kompetenceniveau med en ICI mastercoachuddannelse, da der er et stærkt fokus på procesorienteret læring og praksisafprøvning gennem hele forløbet.

Klik på de enkelte overskrifter nedenfor for at læse mere om uddannelsen

På EmpowerMind Mastercoachuddannelse får du:

  • 14 dage om coaching på grundlæggende og avanceret niveau; hvor du flytter dig mere, end du kan forestille dig og lærer at coache på professionelt niveau.
  • 8 dage om teamcoaching; hvor du bliver klædt på til at kunne coache såvel små som store teams i alt fra konflikthåndtering til teamudvikling.
  • 8 dage om mindcoaching; hvor du lærer at anvende mentaltræning i din coachingpraksis.
  • 6 dage om stresscoaching; hvor du lærer en række kraftfulde teknikker, der er designet til at detektere og coache stressramte i alle stadier.
  • 4 dage om businesscoaching, hvor du lærer og træner at sætte det organisatoriske perspektiv i spil i coachingprocessen .
  • 14 dage; hvor du indgår som en del af undervisningsteamet på coachuddannelsen (Niveau 1 og 2) med specifikke opgaver som f.eks. feedback på masterniveau, der løfter dig i rollen som mastercoach.
  • 1 dag; hvor du bliver certificeret mastercoach ved at facilitere og coache et hold certificerede coaches, som giver dig feedback.

Indhold

Mastercoachuddannelsen er opbygget af Empowerminds Niveau 1-3 uddannelser samt en lang række studieaktiviteter fordelt over ca. 4 år. Du kan få uddybende information om indholdet på de enkelte uddannelsessider. Uddannelsen indeholder ikke mindre end 55 dages undervisning (inklusiv certificeringsdag), der sammenlagt med de øvrige studieaktiviteter bringer det samlede antal studietimer op på 1580.

EmpowerMinds tilgang bygger på en grundlæggende antagelse om, at vi, for at kunne hjælpe andre med coaching og mentaltræning, må mærke de forskellige metoder og øvelser på egen krop. Vi tilbyder dig derfor en procesbaseret uddannelse, hvor du lærer gennem erfaring.

Mastercoachuddannelsen er opbygget af EmpowerMinds øvrige uddannelser samt relevante træninger. For at blive certificeret ICI Mastercoach er det nødvendigt at deltage i og gennemføre nedenstående aktivitet.

Du er velkommen til at kontakte os for at få lavet en kompetencevurdering, hvis du på nuværende tidspunkt har tilsvarende kompetencer. En kompetencevurdering giver mulighed for at dine kompetencer og andre relevante træninger kan erstatte certificeringkravene og give dig certificering på alle niveauer.

Mastercertificeringskrav

Deltagelse i undervisning og øvelser som coach og fokusperson 55 dage
Dokumenteret coaching af fokuspersoner 200 sessioner
Coaching af teams 40 timer
Coaching af coaches under uddannelse 30 sessioner
Mentaltræning af individer og teams 20 sessioner
Supervision af certificerede coaches 3 aftener
Træningsaftener/erfa-møder 5 aftener
Faciliteringselementer på div. uddannelser 3 x 2 timer
Individuel coaching fra din mastertræner på udfordringspunkter 2 sessioner
Feedback fra mastertræner 2 sessioner
Litteraturlæsning 1800 sider
Litteratur reviews 3 stk.
Skriftlige udviklingsprojekter 2 stk.
Skriftlige refleksionsprojekter 3 stk.
Individuel certificeringsdag 4 sessioner
Mastercertificeringsprojekt 20 sider

Teoretisk fundament

EmpowerMinds Mastercoachuddannelse er baseret på en sammenkobling af teorier om coaching, kognitiv-, narrativ, og positiv psykologi samt mentaltræning. Læringsfundamentet for uddannelsen tager udgangspunkt i PITAL, der er en procesorienteret erfaringsbaseret læringsmetode udviklet af Jørgen Svenstrup. Du kan læse mere her:

Tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder en unik tilfredshedsgaranti, hvor du opnår fuld tilfredshed eller pengene retur. Det er en æresag for os at sikre, at du får en Mastercoachuddannelse af høj kvalitet, som du kan bruge i dit professionelle og faglige liv efterfølgende.

Max 15 deltagere

Vi tilbyder dig hold på max 15 deltagere, så du sikres den optimale sparring, støtte og opmærksomhed undervejs. Derudover sikres du tid og rum for praktisk læring og et tillidsfuldt læringsmiljø.

Kvalitetsstempel

Vores største kvalitetsstempel gives af vores tidligere deltagere. Du er velkommen til at kontakte os for at få skabt kontakt med en tidligere deltager, der kan give en ærlig og individuel vurdering af vores uddannelser. Du kan også læse personlige oplevelser på vores blog:

ICI-certificering

Som det eneste sted i Danmark tilbyder vi den internationale ICI-certificering. Det betyder, at du sikres en uddannelse, der giver dig Mastercoach-kompetencer på højeste niveau. Derudover er uddannelsen kvalitetssikret af HCN og EMP, som er internationale organisationer, der stiller høje krav til formidling, læring og facilitering på mastercoachuddannelsen.

Normalpris: DDK 139.000,- (173.750,- inkl. moms)

(Spar 10% ved betaling af hele beløbet før opstart)

30% af beløbet betales før opstart og resten fordeles over forløbet i 3 eller 6 rater.

Tilmelding

Ønsker du optagelse på den samlede ICI Mastercoachuddannelse, skal du skrive en kort begrundet ansøgning til os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Herefter inviteres du til optagelsesinterview og gensidig forventningsafstemning.

Støttemuligheder

Hos EmpowerMind tror vi på, at uddannelse og personlig udvikling skal støttes. Derfor har vi skabt et overblik over en række støttemuligheder, så du kan få reduceret omkostningerne forbundet med at tage et uddannelsesforløb hos os. Læs mere her:

Læs også om mulighed for rente- og gebyrfrit lån:

laan let.banner960x310


Oversigt over EmpowerMinds uddannelser

Læs mere om EmpowerMinds uddannelser, der sammenlagt leder til Masterniveau. De enkelte uddannelser (Niveau 1-3) kan også tages enkeltvis >>

 

Mastercoachcoachuddannelse

Ønsker du optagelse på den samlede ICI Mastercoachuddannelse skal du skrive en kort begrundet ansøgning på master@empowermind.dk

Herefter inviteres du til et optagelsesinterview og gensidig forventningsafstemning.

Pris: DDK 139.000,- (173.750,- inkl. moms)

(Spar 10% ved betaling af hele beløbet før opstart)

30% af beløbet betales før opstart og resten fordeles over forløbet i 3 eller 6 rater.

gratisintro bro

BØGER FRA EmpowerMind Books

empowermind books v2

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...