ICI Mastercoachuddannelsen

Uddannelsen for dig der har de højeste ambitioner

ICI Mastercoachuddannelsen er den mest krævende og omfattende af slagsen på markedet, og du sikres at blive blandt de bedstkvalificerede coaches.

Læs om ICI-certificering her

Mastercoachuddannelsen indeholder ikke mindre end 58 dages undervisning over ca. 4 år samt en lang række andre studieaktiviteter, der bringer det samlede antal studietimer op på 1580. Dette svarer til en universitetsmaster, og uddannelsen kan derfor sammenlignes direkte med en sådan. Vi garanterer dog et betydeligt højere kompetenceniveau med en ICI mastercoachuddannelse, da der er et stærkt fokus på procesorienteret læring og praksisafprøvning gennem hele forløbet.

Klik på de enkelte overskrifter nedenfor for at læse mere om uddannelsen

På EmpowerMind Mastercoachuddannelse får du:

 • 14 dage om coaching på grundlæggende og avanceret niveau; hvor du flytter dig mere, end du kan forestille dig og lærer at coache på professionelt niveau.
 • 8 dage om teamcoaching; hvor du bliver klædt på til at kunne coache såvel små som store teams i alt fra konflikthåndtering til teamudvikling.
 • 8 dage om neurocoaching; hvor du lærer at anvende mentaltræning i din coachingpraksis.
 •  7 dage om stresscoaching; hvor du lærer en række kraftfulde teknikker, der er designet til at detektere og coache stressramte i alle stadier.
 • 6 dage om businesscoaching, hvor du lærer og træner at sætte det organisatoriske perspektiv i spil i coachingprocessen.
 •  4 dages masterclass i overbevisniger, hvor du lærer højpotente metoder til håndtering af overbevisninger i coachindprocessen. (NB. Indgår ikke, men du får den med uden beregning hvis den gennemføres)
 • 14 dage; hvor du indgår som en del af undervisningsteamet på coachuddannelsen (Niveau 1 og 2) med specifikke opgaver som f.eks. feedback på masterniveau, der løfter dig i rollen som mastercoach.
 • 1 dag; hvor du bliver certificeret mastercoach ved at facilitere og coache et hold certificerede coaches, som giver dig feedback.

Indhold

Mastercoachuddannelsen er opbygget af Empowerminds Niveau 1-3 uddannelser samt en lang række studieaktiviteter fordelt over ca. 4 år. Du kan få uddybende information om indholdet på de enkelte uddannelsessider. Uddannelsen indeholder ikke mindre end 58 dages undervisning (inklusiv certificeringsdag), der sammenlagt med de øvrige studieaktiviteter bringer det samlede antal studietimer op på 1580.

EmpowerMinds tilgang bygger på en grundlæggende antagelse om, at vi, for at kunne hjælpe andre med coaching og mentaltræning, må mærke de forskellige metoder og øvelser på egen krop. Vi tilbyder dig derfor en procesbaseret uddannelse, hvor du lærer gennem erfaring.

Mastercoachuddannelsen er opbygget af EmpowerMinds øvrige uddannelser samt relevante træninger. For at blive certificeret ICI Mastercoach er det nødvendigt at deltage i og gennemføre nedenstående aktivitet.

Du er velkommen til at kontakte os for at få lavet en kompetencevurdering, hvis du på nuværende tidspunkt har tilsvarende kompetencer. En kompetencevurdering giver mulighed for at dine kompetencer og andre relevante træninger kan erstatte certificeringkravene og give dig certificering på alle niveauer.

Mastercertificeringskrav

Deltagelse i undervisning og øvelser som coach og fokusperson 58 dage
Dokumenteret coaching af fokuspersoner 200 sessioner
Coaching af teams 40 timer
Coaching af coaches under uddannelse 30 sessioner
Mentaltræning af individer og teams 20 sessioner
Supervision af certificerede coaches 3 aftener
Træningsaftener/erfa-møder 5 aftener
Faciliteringselementer på div. uddannelser 3 x 2 timer
Individuel coaching fra din mastertræner på udfordringspunkter 2 sessioner
Feedback fra mastertræner 2 sessioner
Litteraturlæsning 1800 sider
Litteratur reviews 3 stk.
Skriftlige udviklingsprojekter 2 stk.
Skriftlige refleksionsprojekter 3 stk.
Individuel certificeringsdag 4 sessioner
Mastercertificeringsprojekt 40 sider

Teoretisk fundament

EmpowerMinds Mastercoachuddannelse er baseret på en sammenkobling af teorier om coaching, kognitiv-, narrativ, og positiv psykologi samt mentaltræning. Læringsfundamentet for uddannelsen tager udgangspunkt i PITAL, der er en procesorienteret erfaringsbaseret læringsmetode udviklet af Jørgen Svenstrup. Du kan læse mere her:

Tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder en unik tilfredshedsgaranti, hvor du opnår fuld tilfredshed eller pengene retur. Det er en æresag for os at sikre, at du får en Mastercoachuddannelse af høj kvalitet, som du kan bruge i dit professionelle og faglige liv efterfølgende.

Max 15 deltagere

Vi tilbyder dig hold på max 15 deltagere, så du sikres den optimale sparring, støtte og opmærksomhed undervejs. Derudover sikres du tid og rum for praktisk læring og et tillidsfuldt læringsmiljø.

Kvalitetsstempel

Vores største kvalitetsstempel gives af vores tidligere deltagere. Du er velkommen til at kontakte os for at få skabt kontakt med en tidligere deltager, der kan give en ærlig og individuel vurdering af vores uddannelser. Du kan også læse personlige oplevelser på vores blog:

ICI-certificering

Som det eneste sted i Danmark tilbyder vi den internationale ICI-certificering. Det betyder, at du sikres en uddannelse, der giver dig Mastercoach-kompetencer på højeste niveau. Derudover er uddannelsen kvalitetssikret af HCN og EMP, som er internationale organisationer, der stiller høje krav til formidling, læring og facilitering på mastercoachuddannelsen.

Kontant

Købes uddannelserne separat, koster hele forløbet 173.050 kr. ekskl. moms (216.312 kr. inkl. moms). Bestiller du hele masteruddannelsen samlet tilbyder vi en samlerabat på 29.350 kr, og du kan enten betale samlet eller delt i op til 6 rater der følger uddannelserne, således at samlerabatten fratrækkes sidste rate.

Rabatpris 143.700 kr. eksl. moms (178.750 kr. inkl. moms)
Mange virksomheder betaler kontant – enten fordi de ønsker, at du som medarbejder skal have en coach-uddannelse eller via bruttolønsordningen. Hvis du har behov for gode argumenter eller råd om, hvordan du får din virksomhed til at betale – så ring til os på 70 220 227.

Tilmelding

Ønsker du optagelse på den samlede ICI Mastercoachuddannelse, skal du skrive en kort begrundet ansøgning til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Herefter inviteres du til optagelsesinterview og gensidig forventningsafstemning.

Støttemuligheder

Hos EmpowerMind tror vi på, at uddannelse og personlig udvikling skal støttes. Derfor har vi skabt et overblik over en række støttemuligheder, så du kan få reduceret omkostningerne forbundet med at tage et uddannelsesforløb hos os. Læs mere her:

 


Oversigt over EmpowerMinds uddannelser

Læs mere om EmpowerMinds uddannelser, der sammenlagt leder til Masterniveau. De enkelte uddannelser (Niveau 1-3) kan også tages enkeltvis >>

 

Referencer

 • logo-footer1
 • logo-footer10
 • logo-footer11
 • logo-footer12
 • logo-footer13
 • logo-footer14
 • logo-footer15
 • logo-footer2
 • logo-footer3
 • logo-footer4
 • logo-footer5
 • logo-footer6
 • logo-footer7
 • logo-footer8
 • logo-footer9