Hvem er vi

Direktør for EmpowerMind - Danmark er Mitzi Svenstrup, mens Klaus Tindborg er vores ledelsesekspert og ansvarlig for business development og Jørgen Svenstrup er ansvarlig for kvaliteten af EmpowerMinds uddannelser og læringsprocesser.

Til at facilitere kurser og processer tilbyder EmpowerMind Danmark nogle af Danmarks bedste og mest erfarne undervisere, coaches og konsulenter. De er alle internationalt certificerede på højt niveau og superviseret af Jørgen Svenstrup, der dermed kan indestå for kvaliteten. Hver har de en specialeudpegning, der supplerer hinanden i det samlede billede af vores empowerment-skabende produkter.

Hør her Jørgen Svenstrup forklare og diskutere empowerment i Unblocked podcast. 

Derudover trækker vi på et internationalt netværk af verdens stærkeste kompetencer inden for empowerment-skabende ydelser og uddannelser.
Dem kan du også møde herunder.

Seniorpartnere

Mitzi Svenstrup

Mitzi er Direktør for EmpowerMind i Danmark. Hun underviser på vores uddannelser, er Int. Cert. ICI Master coachtræner, mentaltræner og PREP-Instruktør, er specialist i trivsel samt i stress- familie- sundheds- og karrierecoaching.

Klaus Tindborg

Klaus er partner i EmpowerMind. Han er særdeles erfaren underviser og facilitator og underviser derfor på vores uddannelser. Klaus er Int. Cert. ICI Master Coach Trainer, Mindcoach og Mentaltræner. Han er vores specialist i ledelse og HR.

Jørgen Svenstrup

Jørgen er præsident for ICI i Danmark. Han er vores Mastertræner, og er hovedtræner på de fleste af vores uddannelser og ansvarlig for udvikling og kvalitet. Jørgens speciale er mentaltræning og executive coaching.

Jacob Høedt Larsen

Jacob er int. certificeret coach og mentaltræner. Han har til opgave at udvikle vores mentaltrænings-koncepter til erhvervsledere, stressramte og alle mulige andre i Danmark og - ikke mindst i udlandet.

Morten Brøgger

Morten er int. certificeret coach og mentaltræner. Han underviser på leder-, team- og businesscoach- uddannelsen samt arrangerer og afholder workshops for leder og medarbejderteams og for ledere der ønsker at opnå bedre resultater.

Vores partnere

Birgitte Tindborg

Birgitte er uddannet coach og er instruktør i Restorativ Mental Yoga. Det skal du bare prøve én gang - så er du hooked!

Solvej Paabøl Andersen

Solvej er Internationalt Certificeret ICI Coach og er vores foretrunke coach i Midt- og Sønderjylland. Solvej er super sød, men er også pivskarp coach, så tag ikke fejl af hende.

Anette Hvidtfelt

Anette er Int. certificeret coach og mentaltræner. Hun er vores samarbejdspartner på Fyn og med-underviser på stressmanager uddannelsen.

Charlotte Schnoor

Charlotte er cert. coach og procesfacilitator. Hun er erfaren kursusleder og er specialiseret i trivsel og styrkebaseret ledelse.

Grethe Enevoldsen

Grethe er underviser på flere af vores interne kursusforløb. Hun er int. certificeret coach, teamcoach og PREP-instruktør. Hun er vores ekspert i sundhedscoaching og er en erfaren kursusleder og facilitator.

Jim Dane

Jim er Int. certificeret coach, teamcoach og mentaltræner. Han er specialist i stresshåndtering og stresscoaching og underviser på vores stresscoachuddannelse.

Jeanette Østergaard

Jeanette er en af vores dygtige samarbejdspartnere i Jylland

Louise Brown

Louise er en af vores dygtige samarbejdspartnere i Jylland

Klaus Pharareth

Klaus er Int. cert. coach, og overlæge dr Med. Han er en erfaren underviser og er specialist i patient-empowerment og fremtidens sundhedsvæsen.

Vores vigtigste kapaciteter

Freja Tvilling Jensen

Freja er vores økonomichef. Hun styrer økonomi og regnskab i det daglige, og sikrer derudover sammen med Janni verdens bedste kundesupport.

Janni Rasmussen

Janni er vores kontorchef. Hun styrer vores kursusadministration med sød og sikker hånd, og er altid klar hvis du praktiske spørgsmål eller brug for hjælp.

Michael Jantunen

Michael er vores digitale marketing manager, der sikrer at alt fungerer både foran og bagved skærmen samt sørger for at budskabet om EmpowerMind når ud på alle online kanaler.

Vores internationale partnere

Helle Cook

Helle repræsenterer EmpowerMind International i Sidney. Hun er int. cert. coach og har speciale i businesscoaching.

Laura Gerrits

Laura repræsenterer EmpowerMind International i Riga. Hun er int. cert. coach og erfaren kursusleder. Lauras speciale er salgscoaching.

Patric Orjala

Patrik repræsenterer EmpowerMind International i Sverige. Han er int. cert. master coach trainer og en ekstra ressource, vi inviterer til Danmark, når der er brug for det.

Filis Kaya

Filis repræsenterer EmpowerMind International i Istanbul. Hun er Int. cert. coach og psykolog og er specialiseret i krisehåndtering. Filis er en erfaren kursusleder.

Paul Adwanther

Paul er repræsenterer EmpowerMind International i Chile. Han er int. cert. master coach trainer og en ekstra ressource, vi inviterer til Danmark, når der er brug for det.

Vi....

  • arbejder procesorienteret og stoler på processen.


  • arbejder tillidsbaseret og har tillid til os selv og til andre.
  • arbejder med tværkompetence og tror på det hele menneske.
  • forsker indenfor vores felt og formidler vores resultater i artikler, bøger og uddannelse til vores branche og andre.
  • har kontor og egne undervisningslokaler i Søborg med gratis parkering og tæt på offentlig transport. Dem deler vi gerne med dig.
...Vi glæder os til at byde dig velkommen!