EmpowerMind Coach Club

Som færdiguddannet coach ved du, at det er helt afgørende at blive i udviklingsprocessen, at få supervision og vedligeholde dagsformen samt fastholde og tilføje yderligere coaching kompetencer – og ikke mindst at styrke netværket, der er den helt centrale kilde til nye perspektiver, kolleger, jobs, opgaver og måske endda venner.

EmpowerMind Coach Club er netop det!

Coachende ledere, medarbejdere, undervisere, konsulenter, psykologer, terapeuter eller selvstændige coaches  - ja alle med en international coachcertificering (ICI, ICC, ICF) får nu mulighed for fortsat personlig og faglig udvikling samt professionel sparring. (Andre uddannede coaches kan ansøge om optagelse, og kan godkendes som medlemmer efter en praktisk screening)

Formen

EmpowerMind Coach Club består af en række møder, der er designet til at genopfriske og bidrage yderligere til coachingkompetencerne, gennem udforskning og afprøvning af velkendte og nye værktøjer og modeller, der således kan sættes i spil, såvel på arbejdet som i privatlivet. En Coach Club består af max 20 deltagere. Når et hold er lukket, opretttes et nyt.

Medlemsarrangementerne

Der arrangeres 7 nedslag årligt, fortrinsvis om aftenen. I løbet af et år afholdes derfor således:

  • 2 Brush up dage kl. 9-15
  • 4 Supervisions og træningsmøder kl. 18-21
  • 1 Nytårskur -  Netværksmøde  kl. 18-21

EmpowerMind Coach Club ledes af Mitzi Svenstrup, som er ICI Master Coachtræner, Mentaltræner og dagligt underviser på hhv. ICI Coachuddannelsen og Stresscoachuddannelsen. Mitzi coacher dagligt medarbejdere og ledere og er medejer af EmpowerMind. På møder og events vil du møde forskellige facilitatorer, der alle er undervisere hos Empowermind. 

Medlemmerne

Medlemmerne er internationalt certificerede coaches, der kan fremvise et certifikat fra enten ICI, ICC eller ICF. Dispentation kan gives til andre uddannede coaches efter en screeningsamtale.

Derudover tilbyder vi medlemmer af EmpowerMind Coach Club 50% rabat på kurset:

Pris

Det koster 5.250,-  excl moms for et helt års medlemsskab (7 gange), der eventuelt kan afdrages.

OBS: 50 % Rabat for ICI Certificerede coaches.

 

7 mødedage
Tidspunkter varierer

Datoer 2018

D. 20. september 2018 kl. 18 - 21
D. 8. november 2018 kl. 9 - 15

Datoer 2019

17. Januar 2019 kl. 18 - 21
27. februar 2019 kl. 18 - 21
5. april 2019 kl. 9 - 15
4. juni 2019 kl. 18 - 21
22. august 2019 kl. 18 -21
7. oktober 2019 kl. 10 - 16
19. november 2019 kl.18 - 21

EmpowerMind Danmark, Poppelgårdvej 7, 2. sal, 2860 Søborg 

BØGER FRA EmpowerMind Books

empowermind books v2

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...