Masterclass i overbevisninger

Bliv "Master of believes" og få en personlig flyvetur med i købet.

Som coach ved du at vores overbevisninger er de stærkeste ressourcer og begrænsniger vi har som mennesker, og du har allerede erfaring med de mere grundlæggende metoder til at håndtere overbevisninger. I denne Masterclass, der kun er for certificerede coaches, vil Mastertræner Jørgen Svenstrup præsentere en hel række nye, kraftfulde metoder og værktøjer, der vil løfte dig til højeste niveau - specielt når det handler om at støtte fokuspersoner til at komme forbi det der blokerer for fremgang. Har du ikke fuldstændig styr på HAGO, genbesøger vi også den!

Masterclass i overbevisninger foregår over fire moduler af en dages varighed (ialt fire dage) med en måned mellem hvert modul, hvor du har mulighed for at træne dine nye kompetencer. 

Du behøver ikke møde op med en kuffert fuld af overbevisninger - dem skal vi nok finde undervejs, så regn også med endnu en personlig flyvetur som du kender dem!

Prisen er 11.500,- ekskl. moms for alle fire dage inkl. forplejning.

Datoer følger snarest, men næste afholdelse starter september 2019. Du kan allerede nu reservere en plads på denne masterclass, hvor der kun er 15 pladser.

 

Booket 10%

4 undervisningsdage
Undervisning kl. 9-16

1. modul d. 29. August 2019

2. modul d. 3. Oktober 2019

3. modul d. 7. November 2019

4. modul d. 19. December 2019

EmpowerMind Danmark, Poppelgårdvej 7, 2. sal, 2860 Søborg