1
podcast
1
podcast

Empowermind Podcast

EmpowerMind er førende i Danmark indenfor podcasts om hjernen og dens muligheder og begrænsninger.

Derfor er vi glade for at tilbyde dig ikke færre end seks forskellige podcastkanaler, hvor du kan lære alt hvad der er værd af vide om hjernen. Vi sætter en ære i at formidle i et klart og tydeligt sprog, så du får indsigt uden at sande til i hjernens kompleksitet.

Du kan læse og lytte, eller hente vores app i appstore. Den hedder EmpowerMind Podcast. Abonerer du på Storytel eller Mofibo, finder du også vores podcasts der. Brug rabatkoden "EmpowerMind" og få en hel måneds gratis adgang til Mofibo....Og dermed også fri adgang til ALLE vores Mentaltræningsprogrammer.

Kan du lide det, du hører?

...Og er du interesseret i at vide mere om ICI Coachuddannelser og Mentaltræneruddannelsen, så har du mulighed for at være med, når vi optager EmpowerMind podcast, hvor du også kan møde folkene bag podcastene. Du kan finde datoen for det næste arrangement og melde dig til lige herunder. det er ganske gratis! Både i København og i Skanderborg ca. en gang om måneden.

Se datoer for næste inspirationsaftener og tilmeld dig her

Ønsker du at vi kommer ud i jeres virksomhed og laver et Podcast Live optagelse fx til jeres fredagscafé, så ring til os på tel. 70 220 227.

 

Her er lidt flere af vores kanaler der ikke fik plads i toppen

 

Dagens tankestund

"Dagens tankestund" med Mentaltræner Jørgen Svenstrup er et tilbud om rum til refleksion fra EmpowerMind Podcast. Jørgen Svenstrup inviterer dig til refleksion for åben mikrofon. Han introducerer hver morgen et nyt personligt tema på en stille måde, der tager et øjeblik i dit liv, men måske kan blive betydningsfuldt for dig for altid. En tankestund varer typisk 3-4 minutter.

Lyt til "Dagens tankestund".