Hvad er coaching hos os

Hos EmpowerMind Danmark er vores primære fokus Performance coaching, hvor vi coacher elitesportsudøvere samt ledere på alle niveauer i offentlige og private virksomheder.

Årsagerne kan være mange, men ofte hjælper vi til i forbindelse med udfordringer på jobbet, hvor vi støtter vores fokuspersoner på vejen mod en forandring til det bedre, eller vi hjælper lederen med at udvikle sit lederskab i ønsket retning. Det kan også handle om hjælp til at forbedre virksomhedens eller den enkeltes resultater. En anden vigtig indsats er Neuropsykologisk coaching, hvor vi støtter mennesker i udfordrende livssituationer med en direkte indsats mod feks. stress, angst, depression, fobier og andet.

Derudover coacher vi gerne alle andre, der har et ønske om forandring, fordi du enten er utilfreds med den situation, du er i eller står med en konkret problemstilling eller udfordring, hvor du behøver hjælp. For os er ingen problemstilling for stor og ingen er for lille. Vi vil glæde os til at høre fra dig.

Læs også vores blog om coaching og hør om andre kursisters oplevelser

Det kan Coaching

Coaching er for længst blevet en anerkendt og eftertragtet metode til faglig og personlig udvikling. Coaching kan skabe forandring i dit liv. Den kan give dig klarhed og skabe nye perspektiver. Med coaching kan du overvinde mentale grænser og opnå ting, du ikke troede mulige. Kort sagt: Hvis du er indstillet på forandring, er coaching et rigtig stærkt redskab.

For at coaching skal virke effektiv kræver det dog, at kvaliteten af ydelsen er i top. Men hvordan kan du som interesseret kunde gennemskue, hvor du finder en god coach, som matcher dine ønsker? Med nedenstående in mente kan du selv bedømme, om vi lever op til dine krav.

EmpowerMind og ICI – en international standard!

Hos EmpowerMInd har vi forpligtet os til at leve op til International Coaching Institutes’s (ICI) høje standarder på området. Det betyder, at vi alle efterlever deres etiske regelsæt. At EmpowerMinds ydelser lever op til det højeste niveau, kan også ses ved, at vi er udpeget af ICI som Det Danske Coaching Institut ICI, der har lov til at uddanne og certificere ICI-coaches i Danmark. ICI's etiske standarder deles iøvrigt af ICF og ICC, der er de to andre store internationale organisationer i Europa. Læs vores etiske regler og standarder her.

Helhedsorienteret coaching

I EmpowerMind lægger vi vægt på at coache ud fra en helhedsorienterede tankegang med interesse for det hele menneske. Vi mener, at man opnår de største resultater med coaching, når man inddrager hele det komplekse livsbillede og forstår din specifikke udfordring herudfra.

Vil man for eksempel håndtere en leder-udfordring, er det vigtigt, at man har selvindsigt nok til at tage højde for sine svage sider og er i stand til at spille på sine styrkesider. Du skal med andre ord forstå, at hele din person altid er en del af løsningen. Forstår du dette og dig selv, kan du bedre undgå faldgruber og nå sikkert i mål.

Med en hurtig-coaching, hvor du alene har fokuseret på en specifik udfordring, risikerer du omvendt at snuble over egne uerkendte svagheder. Desuden er du dårligt klædt på, når du står over for den næste udfordring.

Ren coaching, ingen rådgivning

En coach er trænet i en række forskellige spørgeteknikker, som har til formål at perspektivere vejene frem mod det mål, du har sat dig. Coachen rådgiver derfor ikke, men hjælper dig via sine spørgsmål til at gå i den retning, du ønsker.

Når coachen spørger i stedet for at give svar, er det fordi, vi mener, at du selv rummer det bedste svar på dine udfordringer. Hvis vi tog svaret fra dig og fortalte dig, hvad du skulle gøre for at nå dit mål, ville vi ikke kun gøre os klogere, end vi er. Vi ville også tage ansvaret fra dig og sætte en stopper for den personlige erkendelsesproces, du har ønsket at igangsætte.

Vores coaching er med andre ord noget helt andet end rådgivning. Vi er ikke din konsulent, din lærer eller mentor. Vi ønsker ikke at pådutte dig noget og har ingen forudindtaget idé om, hvad dit coachforløb skal føre til. Det bestemmer du. Du er eksperten, som bliver klogere på dig selv og dine mål ved at forholde dig til de spørgsmål, vi stiller undervejs.

Sæt handling bag ordene

Hos EmpowerMind udfordrer vi dig ikke kun ved at stille spørgsmål. Efter hver coachsession vil du også blive udfordret til at afprøve nogle af de nye perspektiver, du har fremsat for at sætte handling bag ordene.

Målet er at udforske, hvad der er muligt. Så du kan finde ud af, hvordan dine nye ideer virker i virkeligheden. På den måde vil dine konkrete erfaringer øges fra den ene coachsession til den næste. Og til sidst vil målet være inden for rækkevidde.

 

EmpowerMind

BØGER FRA EmpowerMind Books

empowermind books v2

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...
 

Cookies