Hvad er Mentaltræning

Mentaltræning er en anerkendt forskningsbaseret, proaktiv træningsform, der påvirker hjernens neurale struktur, efter den er bragt i alpha eller theta tilstand.

Gennem mentaltræning lærer du nemlig at udnytte hjernens umådelige potentiale til at hjælpe dig med at performe godt og hensigtsmæssigt i hverdagen og fremtiden, samtidig med at du opnår en højere grad af bevidsthed med, hvilke tanker der styrer dig.

Mentaltræning er oprindelig udviklet indenfor elitesporten, for at hjælpe sportsfolk på højeste niveau til at præstere bedre. I dag anvender tusinder af danskere dagligt mentaltræning - ikke kun til at præstere bedre, men også i høj grad til at få det bedre. Det skyldes at Mentaltræning måske er den absulut mest effektive intervention imod fx stress, depression og angst mv.

Hør Jørgen Svenstrup om mentaltræning på Danmarks Radio, P1. 
Se Jørgen Svenstrup forklare om mentaltræning på TV2, Lorry 
 
Eller se en kort præsentation her

Mentaltræning hos EmpowerMind

 

Vi tilbyder foredrag, onlinekursertræneruddannelser og guidede mentaltrænings programmer, og her er et lille udpluk af, hvad der er dokumenteret, og som du kan opnå med regelmæssig Mentaltræning blot et kvarter om dagen igennem en 3-4 måneders periode:

Se vores artikel-arkiv med evidens for vores praksis.

Se også listen over alle de specialdesignede mentaltræningsprogrammer vi kan tilbyde dig eller din virksomhed. Eller prøv mentaltræning GRATIS nu, og hent programmet "Fysisk afspænding". Det er måske det vigtigste af dem alle, idet det vil hjælpe dig til at komme igang, og allerede her vil du efter få dage eller uger begyde at registere positiv forandring.

Mentaltræning er, i modsætning til andre mentale træningsformer, baseret på kraftfulde suggestioner, hvor du aktiverer din underbevidsthed til at hjælpe dig med det, du gerne vil opnå. Da vores underbevidsthed er en helt umådelig ressource, vi normalt slet ikke har aktiveret i hverdagen til meget andet end kroppens automatiske processer, vil du hurtigt opleve, at du begynder at opleve positive forandringer.

Den helt store udfordring med mentale træningsmetoder, men også med fx mindfulness og anden meditation er, at vi nok erkender, at det er godt for os, men måske alligevel ikke får det gjort i en travl hverdag! Vores kurser og uddannelser er derfor designet til at sikre optimal fastholdelse gennem hele forløbet, der typisk strækker sig over ca. 4 måneder. Det er din garanti for succes.

Læs også vores egne samt tidligere kursisters blogindlæg der inddrager mentaltræning

Sådan virker mentaltræning


Du er velkommen til at kontakte os på tel: 70 22 02 27 for at høre nærmere.

I vores shop kan du hente en gratis smagsprøve på den første vigtige fase i Mentaltræningen - "Fysisk afspænding". I App-store kan du downloade applikationen; "Mentaltræning", så du kan starte træningen med det samme. Du kan også købe guidede mentaltræningsprogrammer og pakker her.

Vi afholder 8 åbne kurser om året i "Mindfulness gennem Mentaltræning" i samarbejde med Mannaz, der er Danmarks største og mest anerkendte kursusudbyder.

Er du ambitiøs og vil selv lære andre at træne mentalt, og derved udbrede Mentaltræning i din organisation eller arrangere kurser, kan du også få et mentaltræningskursus eller uddanne dig til Mentaltræner gennem EmpowerMind og få en international certificering, hvorefter du kan søge og opnå optagelse i BDMT - Brancheforeningen for Danske Mentaltrænere.. Læs mere om mentaltræneruddannelsen her.

Empowermind Podcast

Nøglen til din hjerne

Jørgen Svenstrup fra EmpowerMind, svarer på spørgsmål, indenfor alle aspekter af personlig udvikling, og kommer med helt konkrete anvisninger til hvordan du kan komme godt ud af udfordrende situationer.

Podcastserien øger derfor din bevidsthed og styrker dit mentale immunforsvar, så du bliver bedre rustet til mødet med virkeligheden. 

Ny episode hver torsdag kl. 21.00

 

Listen to "Nøglen til din hjerne" on Spreaker.

EmpowerMind

Prøv mentaltræning

Download programmer og start mentaltræning om få minutter.

iStock 000058756410 Large

 

"Jørgen Svenstrups teknik er meget stærk, han ved, hvad han gør, og man kommer hurtigt ind i en proces af afslappet bevidsthed og nærvær. Det er noget af en landvinding, at hans teknikker og erfaring rent faktisk fungerer og straks kan tages ud af sammenhængen og bruges i enhver persons liv lige nu og her."

Niels Bramsen Anmelder (Om Mentaltræning)

Niels Bramsen Anmelder (Om Mentaltræning)

BØGER FRA EmpowerMind Books

empowermind books v2