Akut Stressbehandling

EmpowerMind tilbyder medarbejdere og ledere i jeres virksomhed effektiv og hurtig stressbehandling – oftest med få timers ventetid når det virkelig haster.

 

Effektiv og hurtig stressbehandling i København

Vi ved hvor vigtigt det er, at kunne få hjælp med det samme når den er gal. Derfor smider vi hvad vi har i hænderne når det er nødvendigt. Når det er muligt, foreslår vi at medarbejderen fortsætter i jobbet under forløbet – eventuelt på nedsat tid. På den måde kan nye strategier øjeblikkelig omsættes i praksis. Hos EmpowerMind kører vi kun korte stressbehandlingsforløb, eftersom der er øjeblikkelig effekt. Det skyldes blandingen af specialiseret Stresscoaching og Mentaltræning, der er yderst effektivt. Læs mere om behandlingsformen her.

 

Akut stressbehandling til en fast pris

Vi tilbyder en fast pris på akut stressbehandling til virksomheder. 
Fem sessioner samt superviseret individuelt tilrettelagt træningsforløb i hele perioden, koster 16.500,- ekskl. moms. Det er oftest fuldt tilstrækkeligt til at få din medarbejder i god mental form igen. Ved klippekort til 5 medarbejdere (25 klip) tilbyder vi 10% rabat.

Der er et ekspres tillæg på 2000,- hvis forløbet ønskes startet samme dag som det bestilles. 
Ring direkte til vores stress-specialist Mitzi på 21 61 50 91 og hør nærmere eller book et forløb.

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...