Hvem er vi

Direktør for EmpowerMind - Danmark er Mitzi Svenstrup, mens Klaus Tindborg er vores ledelsesekspert og ansvarlig for business development og Jørgen Svenstrup er ansvarlig for kvaliteten af EmpowerMinds uddannelser og læringsprocesser.

Til at facilitere kurser og processer tilbyder EmpowerMind Danmark nogle af Danmarks bedste og mest erfarne undervisere, coaches og konsulenter. De er alle internationalt certificerede på højt niveau og superviseret af Jørgen Svenstrup, der dermed kan indestå for kvaliteten. Hver har de en specialeudpegning, der supplerer hinanden i det samlede billede af vores empowerment-skabende produkter.

Derudover trækker vi på et internationalt netværk af verdens stærkeste kompetencer inden for empowerment-skabende ydelser og uddannelser.
Dem kan du også møde herunder.

Seniorpartnere

Mitzi Svenstrup

Mitzi er Direktør for EmpowerMind i Danmark. Hun underviser på vores uddannelser, er Int. Cert. ICI Master coachtræner, mentaltræner og PREP-Instruktør, er specialist i trivsel samt i stress- familie- sundheds- og karrierecoaching.

Klaus Tindborg

Klaus er partner i EmpowerMind. Han er særdeles erfaren underviser og facilitator og underviser derfor på vores uddannelser. Klaus er Int. Cert. ICI Master Coach Trainer, Mindcoach og Mentaltræner. Han er vores specialist i ledelse og HR.

Jørgen Svenstrup

Jørgen er præsident for ICI i Danmark. Han er vores Mastertræner, og er hovedtræner på de fleste af vores uddannelser og ansvarlig for udvikling og kvalitet. Jørgens speciale er mentaltræning og executive coaching.

Jacob Høedt Larsen

Jacob er int. certificeret coach og mentaltræner. Han har til opgave at udvikle vores mentaltrænings-koncepter til erhvervsledere, stressramte og alle mulige andre i Danmark og - ikke mindst i udlandet.