EmpowerMinds persondatapolitik

Sådan behandler vi dine personoplysninger

Vi vil skabe et trygt og fortroligt rum

I EmpowerMind ønsker vi, at du altid har tillid til os, når du udleverer dine personlige oplysninger til os i forbindelse med coaching, mentaltræning og kurser. Derfor har vi denne persondatapolitik.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Vi indsamler kun de oplysninger, som er nødvendige for os, og vi behandler altid oplysningerne efter gældende love og regler. Vi indsamler derfor forskellige oplysninger, alt efter hvilken ydelse du efterspørger hos os.

I EmpowerMind behandler vi følgende kategorier af oplysninger:

  • Kontaktoplysninger
  • Oplysninger om abonnementer på nyhedsbreve
  • Oplysninger om certificeringer
  • Oplysninger om, hvilke produkter og ydelser, du har købt
  • Personlige oplysninger, som du oplyser i forbindelse med coaching og andre samtaler
  • Certificerings-opgaver

Hvor og hvordan indsamler vi oplysningerne?

Vi indsamler primært oplysninger direkte fra dig.

Vi indsamler oplysninger via cookies, e-mails, telefonisk kontakt, face-to-face samtaler, sociale medier og spørgeskemaer og tests.

Specielt om personfølsomme oplysninger via hjemmeside eller mail

Vi opfordrer til, at du ikke sender os personfølsomme oplysninger – herunder helbredsoplysninger – da vi ikke kan garantere, at vi systematisk er i stand til at slette dem. Vi sletter dog altid dataene, hvis du henvender dig til os om det.

Formål med behandling af dine oplysninger

Vi bruger dine oplysninger til at levere følgende produkter til dig:

Coaching og mentaltræning

I forbindelse med coaching er formålet med behandling af dine oplysninger at hjælpe dig til at nå dine mål via en coachende samtale og mentaltræning. I forbindelse med coaching og mentaltræning sker registreringen primært ved at skrive noter – enten på en tavle eller i en notesbog.

Kurser

I forbindelse med kurser sker behandlingen af dine oplysninger for at kunne levere et godt kursusforløb, samt – hvor der sker certificering – for at kunne vurdere, om dine kompetencer er gode nok til at kunne blive certificeret. Her sker indsamlingen af oplysninger primært ved noter i en notesbog samt de opgaver, som du indleverer.

Online kurser og mentaltræningsprogrammer

I forbindelse med onlinekurser og mentaltræningsprogrammer sker behandlingen af dine oplysninger med henblik på at kunne levere det rette kursus / træningsprogram.

Test på vores hjemmeside

Indsamlingen sker med henblik på at kunne levere et testresultat til dig som bruger.

Nyhedsbreve

Indsamlingen af oplysninger i forbindelse med nyhedsbreve sker med henblik på at kunne udsende nyhedsbrevet til abonnenterne.

Hvem modtager oplysningerne?

EmpowerMind videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand.

Hvor lang tid gemmer vi dine oplysninger?

EmpowerMind har pligt til at slette personoplysninger, når de ikke længere er relevante. Det betyder, at vi løbende sletter oplysninger, når de ikke længere har et sagligt formål, vi kan blive mødt med et krav, eller vi har en lovmæssig forpligtelse til at opbevare dem.

Vi tager udgangspunkt i forældelseslovens absolutte forældelsesregler og i bogføringslovens opbevaringskrav.

De almindelige sletteregler er:

  1. Certificeringsoplysninger, herunder notater, opgaver og lignende, som ligger til grund for certificeringen, slettes ikke. Dette skyldes, at vi skal kunne dokumentere og forsvare certificeringen, hvis der kommer en klage over en coach, vi har certificeret.
  2. Andre notater fra kurser slettes, når kurset er overstået.
  3. Coaching-notater slettes senest 6 måneder efter coaching-forløbet er afsluttet.

Behandling hos databehandlere

EmpowerMind benytter eksterne databehandlere, herunder udbydere af software, hosting, sikkerhed og opbevaring. Denne personoplysninger kan derfor blive overladt til databehandlere.

EmpowerMind har udelukkende databehandlere inden for EU / EØS, og vi har indgået databehandleraftaler med disse.

EmpowerMind benytter derudover Dropbox, som ikke kan garantere, at data opbevares i EU / EØS. EmpowerMinds medarbejdere er imidlertid instrueret om, at persondata ikke må opbevares på Dropbox.

Dine rettigheder

Du kan til enhver tid gøre dine rettigheder gældende - dog med visse lovbestemte undtagelser.

  • Du har ret til indsigt i de oplysninger vi behandler om dig.
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine oplysninger, herunder ift. automatiserede individuelle afgørelser. 
  • Du kan også kræve, at vi korrigerer eller sletter oplysningerne. Vi sletter dog kun dine oplysninger, hvis du ikke længere er kunde hos os, og først når der ikke længere kan rettes krav mod os som følge af tidligere skader og forsikringer.
  • Du har ret til at få udleveret dine data, som du har givet til os, i et maskinlæsbart format og til at få transmitteret dine data til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).
  • Har du afgivet samtykke kan du altid kontakte os for at høre om omfanget, og du kan også til enhver tid tilbagekalde et afgivet samtykke. Vi vil herefter ophøre med at behandle dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag.

Mulighed for at klage

Hvis du er utilfreds med EmpowerMinds behandling af dine oplysninger, kan du klage til datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, Tlf. 33193200, mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., hjemmeside www.datatilsynet.dk.

Kontakt EmpowerMind

EmpowerMind International ApS, Poppelgårdvej 7, 2860 Søborg er dataansvarlig.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ringe 70 220 227.

Empowermind Blog

Læs flere blogindlæg

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...