Stresscoaching

Hos EmpowerMind er vi specialiserede i at hjælpe stressramte i alle stadier. Vi er de eneste i Danmark, der kombinerer coaching og mentaltræning, og det er din garanti for at du får den optimale støtte, så du hurtigt får det bedre.

Stresscoaching handler om at finde micro-strategier, der kan hjælpe dig videre fra den situation du er havnet i, og mentaltræning er en velafprøvet evidensbaseret metode, der justerer dit neurale netværk, så du får hjælp til at ændre dine tanker og dig selv og din situation.

På den måde arbejder vi nænsomt med både bevidst og ubevidste processer, og du vil opleve at du allerede efter aller første konsultation, går ud af døren med betydeligt mere håb om bedring, end da du trådte ind ad døren.


Er du hårdt ramt af stress, har vi en forventning om at din læge er med på sidelinjen, da det er en særdeles alvorlig tilstand.

Du kan få en indikation af dit stressniveau ved at tage testen her.

Når vi kombinerer stresscoaching og mentaltræning, er det vores erfaring at et forløb på 5-10 gange i langt de fleste tilfælde er fuldt tilstrækkeligt til at du er kommet ud på den anden side, og navigerer sundt i livet.

Vi vil se frem imod at høre fra dig!

  • Øjeblikkelig støtte lige dér hvor du er i dag!
  • Erkendelse af egen situation
  • Kendskab til egne reaktionsmønstre
  • Værktøjer til selvmonitorering og øget bevidsthed
  • Strategier til at komme videre i dit tempo
  • Justering af uhensigtsmæssige tanker
  • Øget følelsesmæssig stabilitet
  • Mere håb og tro på fremtiden
  • Mere glæde og overskud i hverdagen

Det er ganske enkelt vigtigt, at du får en stresscoach, du har tillid til og oplever at komme godt ud af det med!

Ring nu på Tel. 70 220 227 og få en snak, eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi fortæller dig, hvad du har brug for at vide om forløbet, og hvordan vi arbejder. Herefter aftaler vi et første møde.

På denne første session afklares det overordnet, hvad dit individuelle forløb skal omhandle. Din coach vil altså arbejde med dig omkring det, du ønsker.

Desuden benyttes første session også til at finde ud af, om du synes, at coachen er den rette samtalepartner for dig.

Ønsker du herefter at indlede et individuelt forløb, betragtes mødet som den første session. Ønsker du ikke at fortsætte fordi det ikke fungerer for dig, er sessionen gratis, og vi kan eventuelt hjælpe dig med at finde en anden coach/personlig træner, der kan hjælpe dig.

Stressoaching er en proces

Da coaching per definition er en proces, foreslår vi, at den enkelte coachsession er tidsbegrænset – typisk varer den en time.

Normalt strækker vores coachforløb sig over længere perioder – f.eks. 5-10 sessioner af 1 times varighed over 3-6 måneder. Kun på den måde får dit coachforløbe en reel og langtidsholdbar virkning, hvor de forandringer du træffer beslutning om, integreres som nye gode og sunde vaner.

Gennem vort netværk tilbyder vi stresscoachingforløb over hele landet med internationale certificerede coaches. Vi coacher på dansk, engelsk, svensk, spansk, tysk og fransk.

Du kan selv vælge din pris. Den afhænger af hvad du har brug for, hvem du vil have som din coach, og hvor hurtigt du vil igang.

Læs også om mulighed for rente- og gebyrfri afdragsmulighed:

laan let.banner960x310

BØGER FRA EmpowerMind Books

empowermind books v2

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...