Coaching af børn og unge

Teenage eller unge coaching er for dig der er mellem 6 -18 år som har brug for hjælp og støtte til at tackle de udfordringer du står overfor som barn/teenager/ung i en tid hvor alting går meget stærkt og hvor der er store krav fra mange sider.

Gennem vores arbejde med coaching, ved vi, hvor svært det nogen gange kan være for dig som teenager/ung at navigere i hverdagen og samfundet. Et samfund, der kører hurtigt, hvor det forventes du er ’på’ hele tiden, og hvor man bliver stemplet som ”kedelig”, ”sær” eller ”anderledes”, hvis ikke man gør som flertallet.

Har du brug for at:

  • Styrke dit selvværd og selvtillid
  • Få redskaber til at tackle en travl eller stresset hverdag
  • Mindske dit tankemylder og få styr på din ”indre papegøje”
  • Slippe angst og/eller bekymringer
  • Finde motivationen! - til at gå i skole, dyrke sport, få flere venner, række hånden op etc.
  • Stille dig op og præsentere med mod og overskud.

I et coaching forløb er du den der bestemmer hvor du vil hen! Du er kaptajnen på dit eget skib og vi finder sammen frem til hvor du vil hen. Et coaching forløb kan hjælpe dig til at lære dig selv bedre at kende.

Du har mulighed for at få værktøjer til at undgå stress, overvældethed og forkerthed. Endvidere få selvindsigt, til bedre at kunne forstå dig selv og derved bedre kunne navigere på din uddannelse og i livet.

Ring og skriv til os, og vi kan aftale et uforpligtende møde - eventuelt sammen med dine forældre, men du skal vide at coachingen er en fortrolig samtale mellem dig og din coach. Vil du coaches af vores specialist i coaching af børn og unge, Mitzi Svenstrup tilbyder vi 40% rabat på coaching af unge under 18 år. Et forløb på fx 5 gange med garanteret effekt koster således Dkr. 12.500 ekskl. moms. Se vores andre forløbspriser her