Nøglen til din hjerne

I "Nøglen til din hjerne" tilbyder Mentaltræner Jørgen Svenstrup fra EmpowerMind, svar på spørgsmål, indenfor alle aspekter af personlig udvikling, og kommer med helt konkrete anvisninger til hvordan du kan komme godt ud af udfordrende situationer.

Podcastserien øger derfor din bevidsthed og styrker dit mentale immunforsvar, så du bliver bedre rustet til mødet med virkeligheden. Du er velkommen til at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og stille spørgsmål til Jørgen, som han vil besvare i de følgende programmer. 
NYT: Brug rabatkoden "EmpowerMind" og få en hel måneds gratis adgang til Mofibo, hvor alle episoder af podcasten, samt alle Mentaltræningsprogrammer er til rådighed for dig - når som helst du ønsker at træne.

Ny episode hver torsdag kl. 20.00

 

Listen to "Nøglen til din hjerne" on Spreaker.

 

Kan du lide det, du hører? - Oplev Podcast Live optagelse!

Du har nu mulighed for at være med, når vi optager EmpowerMind Podcast og møde folkene bag podcastene. På vores inspirationsaftener i København optager vi Podcast med live-audience. Du kan finde datoen for det næste arrangement og melde dig til lige her.

.