ICI Businesscoach­ uddannelse

Empowermind Businesscoachuddannelse er baseret på evidensbaseret teori og solid businesscoacherfaring, så du sikres professionelle kompetencer til at agere coachende overfor ledere på alle niveauer. Businesscoachuddannelsen er stærkt praktiskorienteret, så du får dybdegående erfaring og forståelse for alle aspekter af coaching i en organisatorisk kontekst.

Læs om ICI-certificering her

Businesscoachuddannelsen er for dig, der i dit virke som professionel coach, konsulent, HR-medarbejder, proceskonsulent, underviser eller træner har brug for at kunne arbejde med ledere på alle niveauer i organisationen og hjælpe dem med at skabe bedre resultater.

Læs om ICI-certificering her

 

Gratis inspirationsaften om ICI Coach uddannelserne

På vores gratis inspirationsaftener kan du møde dine trænere og få svar på alle dine spørgsmål om en ICI Coachuddannelse hos EmpowerMind.

 

Se datoer for næste hold og tilmeld dig her

Klik på de enkelte overskrifter nedenfor for at læse mere om uddannelsen

 • 5 Intensive undervisnings- og træningsdage (kl. 9-18 i hverdage)
 • 10 businesscoachsessioner (minimum)
 • Max 15 deltagere pr. hold
 • Skriftlig og mundtlig eksamination
 • Træningsaftener og personlig sparring
 • Inspirerende netværk for livet
 • ICI businesscoachcertificering
 • Medlemskab i ICI og EMP
 • EMP point svarende til ECTS point, der leder til Master
 • Sund og lækker forplejning på alle kursusdage

Indhold

Businesscoachuddannelsen er opbygget af 3 moduler fordelt på 5 undervisnings- og træningsdage (2+2+1). De 3 moduler er placeret, så du sikres tid til at businesscoache mellem hvert modul.

Som en vigtig del af uddannelsen vil vi fordybe os i organisationen som centralt perspektiv. Som businesscoach er det afgørende at kunne navigere sikkert på direktionsgangen, og matche enhver leder på dennes udviklingsniveau.

Derudover arbejder vi naturligvis med, hvordan du håndterer hele coachingprocessen i en organisatorisk kontekst, hvor lederen du coacher er en del af en organisation, der også har betydelig indflydelse . Businesscoachuddannelsen sætter dig med andre ord i stand til at håndtere ledere på alle niveauer i organisationen med en coachende tilgang, der hurtigt skaber resultater.

Businesscoachuddannelsen sikrer dig solid praktisk erfaring, så du er klædt på til at coache professionelt på lederniveau.

 

Certificeringskrav

Businesscoachuddannelsen er en specialistuddannelse, hvor optagelse kræver Advanced level (Niveau 2) eller tilsvarende.

For at blive certificeret ICI Businesscoach, er det nødvendigt at deltage på alle kursusdage, udføre 10 eksterne Businesscoachingsessioner og læse ca. 500 siders litteratur. Derudover afsluttes uddannelsen med en certificering baseret på en samlet kompetencevurdering..

 • At håndtere dig selv og din egen tilstand i asymetriske sammenhænge
 • At kende forskel på almindelig 1-til-1 coaching og businesscoaching
 • At inddrage og samordne organisationens og individets perspektiver
 • At anvende en række modeller og værktøjer, der sikrer indsigt og fremgang
 • At genkende og udfordre organisationskulturer og ledelsesstile
 • At matche præsidenter og vandbærere
 • At give effektive opgaver, der skaber indsigt og læring
Teoretisk fundament

EmpowerMinds Businesscoachuddannelse er baseret på en sammenkobling af systemisk tænkning, positiv psykologi, socialkonstruktivisme og kognitiv teori. Læringsfundamentet for uddannelsen tager udgangspunkt i PITAL, der er en procesorienteret erfaringsbaseret læringsmetode udviklet af Jørgen Svenstrup. Du kan læse mere her:

Tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder en unik tilfredshedsgaranti, hvor du opnår fuld tilfredshed eller pengene retur. Det er en æresag for os at sikre, at du får en businesscoachuddannelse af høj kvalitet, som du kan bruge i dit professionelle og faglige liv efterfølgende.

Max 15 deltagere

Vi tilbyder dig hold på max 15 deltagere, så du sikres den optimale sparring, støtte og opmærksomhed undervejs. Derudover sikres du tid og rum for praktisk læring og et tillidsfuldt læringsmiljø.

Kvalitetsstempel

Vores største kvalitetsstempel gives af vores tidligere deltagere. Du er velkommen til at kontakte os for at få skabt kontakt med en tidligere deltager, der kan give en ærlig og individuel vurdering af vores uddannelser. Du kan også læse personlige oplevelser på vores blog:

ICI-certificering

Som det eneste sted i Danmark tilbyder vi den internationale ICI-certificering. Det betyder, at du sikres en uddannelse, der giver dig businesscoach-kompetencer på højeste niveau. Derudover er uddannelsen kvalitetssikret af HCN, som er en international organisation, der stiller høje krav til formidling, læring og facilitering på teamcoachuddannelsen.

Normalpris: DDK 14.950,- (18.687 inkl. moms)

Hos EmpowerMind tror vi på, at uddannelse og personlig udvikling skal støttes. Derfor har vi skabt et overblik over en række støttemuligheder, så du kan få reduceret omkostningerne forbundet med at tage et uddannelsesforløb hos os.
Læs mere her:

Læs også om mulighed for rente- og gebyrfri afdragsmulighed:

laan let.banner960x310

Din organistaion får en businesscoach, der:

 • kan arbejde coachende med ledere på alle niveauer
 • kan skabe resultater på lederniveau
 • har forståelse og respekt for det organisatoriske perspektiv
 • kan genkende og udfordre irrationelle ledelsesmønstre
 • kan optimere og facilitere samarbejde på lederniveau
 • kan håndtere og planlægge coachingprocessen i organisatorisk-kontekst

 

Hvis du har behov for flere argumenter, kan du måske blive inspireret af

EMP businesscoach


Oversigt over EmpowerMinds uddannelser

Forudsætningen for at du kan tage EmpowerMinds Businesscoachuddannelse er, at du har gennemført Niveau 2 (Advanced level) eller tilsvarende. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om optagelsesproceduren.

Klik på de gule cirkler eller teksten herunder og læs mere om EmpowerMinds uddannelser.

Niveau 1+2

Skal være gennemført

Forudsætning for optagelse på Businesscoachuddannelsen er, at Niveau 2 eller tilsvarende er gennemført.
Niveau 3

Businesscoach

Du lærer at coache ledere på alle niveauer, og får adgang til en række kraftfulde værktøjer, der er specielt anvendelige i den organisatoriske kontekst. Uddannelsen er praksisorienteret med over 10 timers businesscoaching kombineret med relevant litteratur. Du identificerer en række ledere, som du arbejder på gennem hele processen.

Opbygning:
6 undervisningsdage (kl. 9-17) fordelt på 3 moduler over ca. 3 måneder (2+2+2).

Adgangskrav:
Advanced level (Niveau 2) eller tilsvarende.
Niveau 4

Master level

Opnå Master level ved at samle akkrediterede uddannelser og kurser.

Adgangskrav:
 • Begrundet ansøgning
 • Personlig screening-samtale.
 • Parathed til forandring og procesorienteret læring.

 

gratisintro bro

Video om coachuddannelsen

BØGER FRA EmpowerMind Books

empowermind books v2

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...