1

"Første uddannelse jeg har været på, hvor man rent faktisk underviser, hvad man prædiker: Læring sker gennem erfaring"

Mette Wimmer, lærer og vejleder.

2

"En fantastisk rejse, både professionelt og personligt. Dette er en uddannelse i absolut særklasse - og en kompetenceudvikling, der kun lige er begyndt efter diplomet modtages. Et valg for livet!"

Anette Karstenskov - HR Manager

3

"Jeg havde slet ikke regnet med, at uddannelsen, foruden de meget værdifulde faglige kompetencer jeg fik med, ville invitere mig på sådan en udviklende rejse på det personlige plan!"

Karina Kjær Olesen, HR-chef centrale funktioner, IDdesign A/S

4

"Hos EmpowerMind har jeg fået nogle kraftfulde værktøjer både til mig selv og mit daglige arbejde, når jeg arbejder med forandring"

Janni Watson, Sundhedskonsulent

previous arrow
next arrow

ICI Businesscoach­ uddannelse

Coachuddannelse for ledere og dig, der vil coache topledere

På Businesscoach-uddannelsen beskæftiger vi os med det organisatoriske perspektiv i coachingen. Det vil sige, at du får viden og værktøjer, så du:

 • Kan håndtere at coache dine medarbejdere og skabe mål, engagement og resultater sammen med dem uden at kompromittere din rolle som leder (ledelsesbaseret coaching)
 • Med sikkerhed og mod kan coache og skabe refleksion hos topledere (executive coaching)

Uddannelsen er stærkt praksisorienteret, så du hurtigt får opbygget en omfattende erfaring. Vi inddrager og reflekterer endvidere over en række teoretiske perspektiver i ledelsescoachingen.

Læs om ICI-certificering her

Businesscoach-uddannelsen er for dig, der er leder eller projektleder, og som ønskr at udvidde din værktøjskasse i coachingbaseret lederskab. Hvis du er coach, HR-medarbejder eller konsulent, der vil coache topledere, er uddannelsen også relevant for dig.

 

Gratis inspirationsaften om ICI Coach uddannelserne

På vores gratis inspirationsaftener kan du møde dine trænere og få svar på alle dine spørgsmål om en ICI Coachuddannelse hos EmpowerMind.

 

Se datoer for næste hold og tilmeld dig her

Målet med Businesscoach-uddannelsen er, at du skal blive i stand til at hjælpe andre med at skabe bedre resultater i virksomheder og offentlige og halvoffentlige organisationer. Du får en række perspektiver, som vil hjælpe dig til at blive sikker i din coaching, hvad enten du vil motivere en ansat eller udfordre en topleder. Som businesscoach bliver du nødt til at forholde dig til spørgsmål om magtforhold, fortrolighed, organisatoriske - og personlige målsætninger, medarbejderens eller lederens privatliv og coachingens return on Investment. Vi kommer også til at arbejde med en række nye, kraftfulde værktøjer: Businesshjulet, perspektivanalyse, GAPS grid, personlige udviklingsplaner osv. Samlet set får du en værktøjskasse, som gør dig i stand til at coache i alle organisationssammenhænge

Klik på de enkelte overskrifter nedenfor for at læse mere om uddannelsen

 • 6 Intensive undervisnings- og træningsdage (kl. 9-18 i hverdage)
 • 10 businesscoachsessioner (minimum)
 • Max 15 deltagere pr. hold
 • Masser af nye værktøjer til din coaching
 • Teoretiske perspektiver på coaching i en organisatorisk ramme
 • Inspirerende netværk for livet
 • Effektfuld ERFA-gruppe gennem hele uddannelsen
 • ICI businesscoachcertificering
 • EMP point svarende til ECTS point, der leder til Master
 • Sund og lækker forplejning på alle kursusdage

Indhold

Businesscoachuddannelsen er opbygget af 4 moduler fordelt på 6 undervisnings- og træningsdage (2+2+1+1). De 4 moduler er placeret, så du sikres tid til at businesscoache mellem hvert modul.

Som en vigtig del af uddannelsen vil vi fordybe os i organisationen som centralt perspektiv. Som businesscoach er det afgørende at kunne navigere sikkert på direktionsgangen, og matche enhver leder på dennes udviklingsniveau.

Derudover arbejder vi naturligvis med, hvordan du håndterer hele coachingprocessen i en organisatorisk kontekst, hvor lederen du coacher er en del af en organisation, der også har betydelig indflydelse . Businesscoachuddannelsen sætter dig med andre ord i stand til at håndtere ledere på alle niveauer i organisationen med en coachende tilgang, der hurtigt skaber resultater.

Businesscoachuddannelsen sikrer dig solid praktisk erfaring, så du er klædt på til at coache professionelt på lederniveau.

 

Certificeringskrav

Businesscoachuddannelsen er en specialistuddannelse, hvor optagelse kræver Advanced level (Niveau 2) eller tilsvarende.

For at blive certificeret ICI Businesscoach, er det nødvendigt at deltage på alle kursusdage, udføre 10 eksterne Businesscoachingsessioner og læse ca. 500 siders litteratur. Derudover afsluttes uddannelsen med en certificering baseret på en samlet kompetencevurdering..

 • At håndtere Mål- og værdiarbejdet på jobbet
 • Hvilke kræfter, der er på spil, som støtter og begrænser forandring i organisationer
 • Vigtigheden af at kunne hjælpe lederen og medarbejderne med at perspektivere og reflektere
 • At håndtere dig selv og din egen tilstand i asymetriske sammenhænge
 • At kende forskel på almindelig 1-til-1 coaching og businesscoaching
 • At inddrage og samordne organisationens og individets perspektiver
 • At anvende en række modeller og værktøjer, der sikrer indsigt og fremgang
 • At genkende og udfordre organisationskulturer og ledelsesstile
 • At matche præsidenter og vandbærere
Teoretisk fundament

EmpowerMinds Businesscoachuddannelse er baseret på en sammenkobling af systemisk tænkning, positiv psykologi, socialkonstruktivisme og kognitiv teori. Læringsfundamentet for uddannelsen tager udgangspunkt i PITAL, der er en procesorienteret erfaringsbaseret læringsmetode udviklet af Jørgen Svenstrup. Du kan læse mere her:

Tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder en unik tilfredshedsgaranti, hvor du opnår fuld tilfredshed eller pengene retur. Det er en æresag for os at sikre, at du får en businesscoachuddannelse af høj kvalitet, som du kan bruge i dit professionelle og faglige liv efterfølgende.

Max 15 deltagere

Vi tilbyder dig hold på max 15 deltagere, så du sikres den optimale sparring, støtte og opmærksomhed undervejs. Derudover sikres du tid og rum for praktisk læring og et tillidsfuldt læringsmiljø.

Kvalitetsstempel

Vores største kvalitetsstempel gives af vores tidligere deltagere. Du er velkommen til at kontakte os for at få skabt kontakt med en tidligere deltager, der kan give en ærlig og individuel vurdering af vores uddannelser. Du kan også læse personlige oplevelser på vores blog:

ICI-certificering

Som det eneste sted i Danmark tilbyder vi den internationale ICI-certificering. Det betyder, at du sikres en uddannelse, der giver dig businesscoach-kompetencer på højeste niveau. Derudover er uddannelsen kvalitetssikret af HCN, som er en international organisation, der stiller høje krav til formidling, læring og facilitering på teamcoachuddannelsen.

1. Er du ICI Certificeret coach, afsluttes uddannelsen med en ICI Businesscoach certificering.

2. Har du en anden international certificering i coaching (ICC eller ICF) kan du opnå ICI Businesscoachcertificering hvilket forudsætter en ICI Coachcertificering. Såfremt du kan præsentere et certifikat fra godkendt organisation, koster det et administrativt tillæg på Dkr. 1000,- excl moms.

3. Har du en anden coachuddannelse indeholdende min. 50 timers coachspecifik undervisning/træning og min. 50 loggede coachinger kan du efter en screeningsamtale optages på Businesscoachuddannelsen og afslutte med en EMP Certificering (vores egen standard).

4. Kan du nikke ja til punkt 3, og mener du faktisk har en coachkompetence svarende til en international coachcertificering kan du muligvis opnå en ICI Businesscoach certificering. I dette tilfælde skal du gennemgå en realkompetencevurdering indeholdende en evaluering af dit uddannelsesmateriale og omfang, samt en afprøvning af dit coachfaglige niveau. Normalpris 6000,- Vi tilbyder 50% rabat når det sker i sammenhæng med din Businesscoachuddannelse. Såfremt du ikke demonstrerer det nødvendige kompetenceniveau ved afprøvningen, indgår en ekstra afprøvning ved en senere lejlighed i prisen. Dette kan eventuelt ske inden optagelse på Businesscoachuddannelsen, så du véd hvad du kan regne med.

 

Normalpris: Dkr. 17.000,- (21.250,- inkl. moms)


De fleste køber Business-specialiserings pakken, der også indeholder Teamcoach uddannelsen.
Hvis du også ønsker det, så giver vi en rabat på DKK 4.000,- så du betaler I alt DKK 36.750,-  (45.937,- inkl. moms)  

Min arbejdsgiver vil desværre ikke betale: Hvad så?
Vi hjælper dig gerne med rigtigt gode argumenter til din arbejdsgiver. Ring, så drøfter vi det, eller læs mere her

Jeg er privatbetaler og kan ikke betale det hele lige nu. Hvad så?
Vi har mulighed for at dele din betaling i tre afdrag.

Din organistaion får en businesscoach, der:

 • kan arbejde coachende med ledere på alle niveauer, og dermed skabe engagement, retning og resultater
 • Kan coache organisationens topledere, så de får mulighed for at reflektere og derigennem skabe endnu bedre resultater
 • Forstår og respekterer det organisatoriske perspektiv
 • kan genkende og udfordre irrationelle ledelsesmønstre
 • kan optimere og facilitere samarbejde på lederniveau
 • kKan genkende og udfordre irrationelle ledelsesmønstre

 

Hvis du har behov for flere argumenter, så ring til træner Mitzi Svenstrup på 21 61 50 91 eller send en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Oversigt over EmpowerMinds uddannelser

Forudsætningen for at du kan tage EmpowerMinds Businesscoachuddannelse er, at du har gennemført Niveau 2 (Advanced level) eller tilsvarende. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om optagelsesproceduren.

Klik på de gule cirkler eller teksten herunder og læs mere om EmpowerMinds uddannelser.

Niveau 1+2

Skal være gennemført

Forudsætning for optagelse på Businesscoachuddannelsen er, at Niveau 2 eller tilsvarende er gennemført.

Niveau 1+2

Niveau 3

Businesscoach

Du lærer at coache ledere på alle niveauer, og får adgang til en række kraftfulde værktøjer, der er specielt anvendelige i den organisatoriske kontekst. Uddannelsen er praksisorienteret med over 10 timers businesscoaching kombineret med relevant litteratur. Du identificerer en række ledere, som du arbejder på gennem hele processen.

Opbygning:
6 undervisningsdage (kl. 9-17) fordelt på 3 moduler over ca. 3 måneder (2+2+2).

Adgangskrav:
Advanced level (Niveau 2) eller tilsvarende.

Niveau 4

Master level

Opnå Master level ved at samle akkrediterede uddannelser og kurser.

Adgangskrav:

 • Begrundet ansøgning
 • Personlig screening-samtale.
 • Parathed til forandring og procesorienteret læring.

 

Niveau 4