Mere om partnere og samarbejdspartnere

Seniorpartnere

Mitzi Svenstrup

Mitzis specialisering og primære fokus er Stress coaching. Såvel som underviser på vores stress- coachuddannelser, som i rollen som stresscoach tilbyder hun en unik blanding af coaching og mentaltræning, der har stor effekt såvel forebyggende som helbredende.

Mitzi har igennem 15 år været leder i film- & reklame branchen, senest administrerende Direktør for Danmarks mest succesfulde "Special-effect-hus" Gimmick VFX. Mitzi har ført Gimmick gennem reklame branchens (og verdens!) kriseår, med så sikker hånd, at Gimmick i dag er markedsledende og tiltrækker kunder fra hele verden.

Mitzi's brede erfaring og stærke intuition, gør hende til en stærk coach og sparringspartner, hvor hun udfordrer ledere på alle niveauer, og ikke er bange for at stille de spørgsmål, der skal til for at skabe forudsætning for nødvendig forandring. Som underviser og facilitator er Mitzi stærkt proces orienteret, og har ubegrænset tillid til processen; ”At have tillid til processen er måske det kontrollerende egos største fjende, og den tillid er samtidig den vigtigste forudsætning for at kunne møde mennesker hvor de er, fremfor at møde dem hvor vi selv er. Dette tænker jeg er lederskabets vigtigste løftepunkt”.

Mitzi går også frygtløst ind i hvilken som helst konflikt hun bliver hyret til at opløse; ”I konflikten bor potentialet til den største udvikling - den skal bare lige masseres lidt” udtaler Mitzi. Det skal ikke være nogen hemmelighed at Mitzi's anden store interesse som coach er udfordrede familier, og de dertil knyttede børn i vanskelige situationer. Som partner i EmpowerMind, er det derfor hendes private udforskningsområde. Privat er Mitzi gift med Jørgen, og sammen har de datteren Amelina, der ligesom Mitzi interesserer sig for musik og dans.

Hent præsentation af Mitzi her 

Hent CV her

(højreklik/alt-klik for at downloade)

 

 

Jørgen Svenstrup

Jørgen har skrevet seks bøger om hjernens potentiale, mentaltræning og coaching, og holder foredrag om samme i hele verden. Siden 2005 har han uddannet og certifceret over tusind coaches i ni lande, og er dermed en af Europas mest erfarne coachtrænere. Med 30 års erfaring i ledelse og erfaring inden for mange forskellige brancher – herunder rejse-, ejendoms- og tvbranchen – er han det, man kalder et multimenneske: Hans talenter er mange, og ligeså hans nysgerrighed. Det er selv samme erfaring og åbenhed for nyt og ukendt, som gør ham til en særdeles udfordrende og opmærksom mentaltræner, coach, underviser, konsulent og sparringspartner for ledere på alle niveauer.

Jørgen Svenstrup kalder sig specialist i handling; ”Al handling er bedre end ingen handling. Det er blandt andet det, udvikling handler om. Vi må handle for at blive klogere som mennesker. Og det er ok at fejle, for det jo netop dér vigtig læring gemmer sig.” Jørgen holder af at udfordre sig selv på nye områder, hvilket hans cv bærer præg af. Han har været tv-producent, instruktør, komiker, haft et rejsebureau, været ejendomsmægler, salgschef, skoleleder, samt destinationschef – yngste chef i Spies.

Sammenlagt har han arbejdet som leder og med ledelse i over 30 år - og altid med den innovative tilgang som det stærkeste kort. Det lyder måske flyvsk, men tag ikke fejl af manden, som opfatter nærvær som sin stærkeste side; ”Nærvær er måske min største styrke. Når jeg er nærværende, kender jeg ingen grænser. Så er jeg i stand til at analysere og se situationer fra alle tænkelige vinkler. Omvendt har manglende fokus tidligere været min udfordring. Når jeg er u-fokuseret svigter jeg mig selv, og når jeg svigter mig selv, svigter jeg andre."

Jørgen arbejder med såvel individer som teams og hele organisationer – hvor som helst, og i udviklingsprocesser om hvad som helst. Som personlig træner arbejder han med det hele menneske, og gir hvad der skal gives, gør hvad der skal gøres og siger, hvad der skal siges.

Hent præsentation af Jørgen her 

Hent CV her

(højreklik/alt-klik for at downloade)

 

Samarbejdspartnere

 

Tina Nielsen

Tina er erfaren Coach, Stresscoach, Neurocoach og Mentaltræner med en særlig rolig og ligeværdig tilgang til de mennesker hun møder. Tina er meget nærværende med fokus og fordybelse i arbejdet med den enkelte, som giver en tillid og tryghed til at gå det ekstra skridt der skal til, for at nå sine mål, forandre og udvikle sig.
Tina er fast undervisningsassistent på vores coachuddanelser i København, og hun coacher såvel kursister som EmpowerMinds kunder i københavnsområdet.

 

Jacob Høedt Larsen

Jacob har i næsten 20 år arbejdet tæt sammen med ejerledere og iværksættere. Han har haft sæde i ledergrupper, direktioner, bestyrelser og advisory boards i små og mellemstore virksomheder, hvor ejeren stadig er en del af driften.

”Jeg elsker at arbejde sammen med initiativtagere og igangsættere om at nå deres vilde drømme. Den der sammenblanding af forretning, drive og personlighed er fantastisk,” siger han. Og han er god til det. Som én af hans mange samarbejdspartnere engang sagde: ”Det er fedt at bruge en time sammen med dig. Når man går igen, så tror man, at alt kan lade sig gøre.”

Jacob er uddannet coach og mentaltræner, men han trækker også på sin krøllede evne til at vende verden på hovedet og stille tankeprovokerende spørgsmål ved den. Han arbejder ud fra tre værdier: Loyalitet, enkelhed og nærvær.

 

 

 

Anette Hvidtfelt

Anette har arbejdet sammen med EmpowerMind i gennem 8 år, hvor hun har været vært og medunderviser på vores jyske coachuddannelser. Anette er coach, stresscoach, mentaltræner og er specialiseret indenfor sport, hvor hun selv er flittig udøver. Anette er ligeledes medunderviser på vores stresscoachuddannelse, og underviser samtidig i coaching på folkeuniversitetet, hvorfra vi ofte løfter interesserede videre til en international coachcertificering.

Anette er bosiddende i Odense på Fyn, og repræsenterer her EmpowerMind.

 

Solvej Paabøl Andersen

Solvej er specialist i at møde mennesker, der hvor de er, i alle livets stadier og situationer. Det er måske coachens vigtigste egenskab, og denne har Solvej udviklet og forfinet i sit job som sognepræst i Den Danske Folkekirke, hvor hun stadig virker. Når Solvej arbejder som coach for EmpowerMind, er hun derfor en coach med stor erfaring i menneskets liv, hvilket blandt andet kommer til udtryk i en stærk intuition. Solvej er både sød og skarp, hvilket er en effektiv cocktail.

Solvej er bosiddende i Nr. Bjert ved Kolding, og er coach for EmpowerMind i Midt- og Sønderjylland.

 

Grethe Muff

Grete er vores specialist indenfor sundhedsvæsnet. Hun er certificeret ICI coach og ICI teamcoach, og faciliterer og underviser sundhedsfagligt personale i alle de processer, der støtter fx sygeplejersker i deres daglige virke. Grete har stor erfaring med at træde ind i udfordrede sundhedsteams, hvor hun ofte arbejder sammen med Mitzi, der bidrager med sine kompetencer indenfor konflikthåndtering og stresshåndtering.

Grete er bosiddende i København, men er udøvende over hele landet.

 

Klaus Phanareth 

Klaus er Overlæge og certificeret ICI coach. Klaus er specialiseret indenfor telemedicin, og står bag det nationale telemedicinske projekt Epitalet, hvor kroniske patienter er udlagte (indlagte) i eget hjem med en telemedicinsk løsning, der kan konkurrere med hospitalsophold på såvel pris som kvalitet.

Epitalet er etableret i Samarbejde med EmpowerMind, der står for at levere sundhedscoaching, mentaltræning og andre empowerment skabende ydelser til Epitalets udlagte brugere.
Klaus underviser sundhedspersonale i telemedicin, hvor empowerment og den coachende tilgang er central.

Klaus er bosiddende i København, men underviser og holder foredrag for EmpowerMind såvel i Danmark som internationalt.

 

Charlotte Schnoor

Charlotte er uddannet coach og er erfaren underviser og konsulent i alle aspekter af lederskabet. Charlottes speciale er positiv psykologi, hvor hun har et specielt fokus på meningsbegrebet, som en afgørende forudsætning for at mennesker kan have det godt.
Charlotte er tidligere direktør i Gallup, og er derfor vores ekspert i statistik i forbindelse med vores forskningsprojekter.

Charlotte er bosiddende i København, og bistår EmpowerMind med opgaver på Sjælland.

 

Jeanette Østergaard

Jeanette er uddannet mindfulness instruktør, mentaltræner samt coach med en terapeutisk vinkel, og hun kombinerer gerne coachingen med egne betragtninger og erfaringer. Hendes speciale er en kombination af mindfulness og mentaltræning tilrettet børn og unge samt lærere og andre undervisere af børn og unge.

Jeanette er bosiddende i Herning, og bidrager til EmpowerMinds indsats indenfor børn- og ungeområdet i Jylland.

 

Jim Dane

Jim er en erfaren coach, teamcoach og mentaltræner, der stoisk udfordrer alle dem han kommer i nærheden af. Jim har igennem de seneste 6 år coachet vores kursister under deres coachuddannelse, og han går ikke på kompromis med den coachende tilgang.

Jim er bosiddende i København, og hjælper EmpowerMind som coach på større opgaver.

 

Louise Brown

Louise er uddannet og certificeret ICI Coach, og er en begavet og kompetent coach, der ikke er bange for at udfordre sine fokuspersoner. Hun coacher såvel unge som ledere og par i krise, og møder sine fokuspersoner lige præcis hvor de er.

Louise er bosiddende i Randers, hun er assisterende træner på vores jyannaldshold og er vores anbefalede coach i det nordjyske.

 

 

 

Empowermind Blog

Læs flere blogindlæg