Gratis inspirationsaften hos EmpowerMind

Coaching, Mentaltræning og Podcast LIVE!

Vi har bagt et overflødighedshorn af inspiration og samlet det på en enkelt aften i vores dejlige lokaler i Søborg samt på Hotel Skanderborghus.
Derfor kan du frit vælge mellem følgende inspirerende foredrag som vi afholder hver måned - både i Jylland og på Sjælland.

Se datoer for næste inspirationsaftener og tilmeld dig her

Podcast LIVE!

...Hvor du deltager i en live-optagelse af ”Nøglen til din hjerne” med Jørgen Svenstrup. 

Bliv coach og hjælp andre mennesker

...Hvor du hører om vores coachuddannelse med international certificering og bliver klædt på til at vælge den helt rette coachuddannelse for dig. Her møder du de trænere, som du også møder på uddannelsen.

Videre som coach

...Er for dig, der er (eller forventer at blive) coach. Her bliver du præsenteret for vores overbygninger; Teamcoach, Stresscoach, Businesscoach og Neuropsykologisk coach / Mentaltræner. Hvis du vil videre med din coaching er der en masse inspiration at hente.

Kom godt i gang med din mentaltræning

...Her fortæller vi om teorien og videnskaben bag mentaltræning, hvordan du kommer i gang med din træning, og hvilke muligheder du har for at lære mere og komme videre i din træning med en af vores erfarne mentaltrænere.

Sådan bliver du mentaltræner

...En introduktion til vores uddannelse som mentaltræner, og hvad den kan bruges til.

Oplev en coaching live

...Coaching skal ikke forklares, det skal opleves. Oplev en af dine kommende trænere lave en live-demonstration på coaching - og melder du dig som fokusperson, får du hjælp på stedet!

Vi byder naturligvis på en forfriskning i pausen, og under hele aftenen har du mulighed for at møde os, der underviser, mentaltræner og coacher hos EmpowerMind.