Gratis inspirationsaften hos EmpowerMind

Coaching, Mentaltræning og Podcast LIVE!

Vi har bagt et overflødighedshorn af inspiration og samlet det på en enkelt aften i vores dejlige lokaler i Søborg samt på Hotel Skanderborghus.
Derfor kan du frit vælge mellem følgende inspirerende foredrag som vi afholder hver måned - både i Jylland og på Sjælland.

Se datoer for næste inspirationsaftener og tilmeld dig her

Podcast LIVE!

...Hvor du deltager i en live-optagelse af ”Tag dig selv alvorligt” med Jørgen Svenstrup og Jacob Høedt Larsen. (Indtil videre kun i København)

Bliv coach og hjælp andre mennesker

...Hvor du hører om vores coachuddannelse med international certificering og bliver klædt på til at vælge den helt rette coachuddannelse for dig. Her møder du de trænere, som du også møder på uddannelsen.

Videre som coach

...Er for dig, der er (eller forventer at blive) coach. Her bliver du præsenteret for vores overbygninger; Teamcoach, Stresscoach, Businesscoach og Mindcoach / Mentaltræner. Hvis du vil videre med in coaching er der en masse inspiration at hente.

Kom godt i gang med din mentaltræning

...Her fortæller vi om teorien og videnskaben bag mentaltræning, hvordan du kommer i gang med din træning, og hvilke muligheder du har for at lære mere og komme videre i din træning med en af vores erfarne mentaltrænere.

Sådan bliver du mentaltræner

...En introduktion til vores uddannelse som mentaltræner, og hvad den kan bruges til.

Du kan frit sammensætte dit eget program, vi byder på en forfriskning i pausen, og under hele aftenen har du mulighed for at møde os, der underviser, mentaltræner og coacher hos EmpowerMind.

 inspirationsaften 600

Der er begrænset antal pladser. De vidste datoer har stadig ledige pladser.

Arrangementet i København bliver holdt på Poppelgårdvej 7, 2. sal. 2860 Søborg.

Arrangementet i Skanderborg bliver afholdt på Hotel Skanderborghus, Dyrehavn 3, 8660 Skanderborg.

Find os her

EmpowerMind - Danmark
Poppelgårdvej 7, 2. sal. 2860 Søborg

 

Gratis parkering på hele området!