Masterclass i overbevisninger

Bliv "Master of believes" og få en personlig flyvetur med i købet.

Som coach ved du at vores overbevisninger er de stærkeste ressourcer og begrænsniger vi har som mennesker, og du har allerede erfaring med de mere grundlæggende metoder til at håndtere overbevisninger. I denne Masterclass, der kun er for certificerede coaches, vil Mastertræner Jørgen Svenstrup præsentere en hel række nye, kraftfulde metoder og værktøjer, der vil løfte dig til højeste niveau - specielt når det handler om at støtte fokuspersoner til at komme forbi det der blokerer for fremgang. Har du ikke fuldstændig styr på HAGO, genbesøger vi også den!

Tilmeld dig 2023 holdet her 

Er du interesseret i dette forløb, skal du skrives på en opskrivningsliste. Det kan du gøre ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  Når vi har nok tilmeldinger til opstart af holdet, udsender vi datoer til alle interesserede’

Masterclass i overbevisninger foregår over fire moduler af en dages varighed (ialt fire dage) med en måned mellem hvert modul, hvor du har mulighed for at træne dine nye kompetencer. 

Du behøver ikke møde op med en kuffert fuld af overbevisninger - dem skal vi nok finde undervejs, så regn også med endnu en personlig flyvetur som du kender dem!

Prisen er 12.500,- ekskl. moms for alle fire dage inkl. forplejning. (15% rabat til ICI Certificerede coaches)

Masterclass i overbevisninger er nu godkendt af ICI, så det tæller med i Masteruddannelsen, og du får efterfølgende certifikat.

OBS: Optagelse på EmpowerMind Masterclasses er kun mulig for coaches med international certificering.