Hvis du har købt i vores gamle app...

...Så har vi en god nyhed til dig.

Vil vil nemlig tilbyde dig muligheden for at konvertere dit køb i appen, så du kan få adgang itl den nye app istedet på meget fordelagtige vilkår.

For hvert træningsprogram du har købt i den gamle app, vil vi tilbyde dig 1 måned gratis i den nye app. hvor du får fri adgang til over 40 Mentaltræningsprogrammer inden for en lang række meget relevante kategorier.
Har du fx købt 12 mentaltræningsprogrammer så vil du få fri adgang i et helt år!

Hvis du ikke ønsker at benytte dette tilbud, kan vi istedet tilbyde dig at vi sender de træningsprogrammer til dig, som du har købt, så de er dine for altid. De vil jo så desværre ikke være let tilgængelige i en app, men du kan lægge dem på din computer eller overføre dem til din telefon. Derfor oplever de fleste jo at en app er nemmere.

Uanset hvilken løsning du vælger, så har vi gjort det enkelt for dig. Du skal blot sende en mail med dokumentation for dine køb (fx et screenshot fra apple), og skrive hvilken løsning du ønsker. Vil du overføres til den nye app, så skriv hvilken email du ønsker at benytte til login, og ønsket adgangskode. Den kan du efterfølgende selv lave om. Hvis du vælger at modtage filerne, vil det ske på wetransfer, hvor du har 7 dage til at downloade dem, efter du modtager en mail fra wetransfer.

Vil vil ønske dig god fornøjelse med træningen, uanset hvilken løsning du vælger!