Hvorfor Stresscoaching hos EmpowerMind er så effektivt

I mange år var den gængse opfattelse, at stressramte personer ikke kunne drage nytte af coaching. Stress blev set som en tilstand, der krævede helt andre former for interventioner...

... men hos EmpowerMind har vi udfordret denne opfattelse og udviklet en metode, der beviser det modsatte. I dag kan vi stolt tilbyde markedets mest effektive og langtidsholdbare intervention mod stress.

Vores metode bygger på mere end 15 års erfaring, hvor vi har kombineret grundlæggende coachingprincipper, specialiserede stresscoachingteknikker og mentaltræning i en kraftfuld cocktail. Denne tilgang har vist sig at være yderst effektiv, og vi har hjulpet mange stærkt stressede personer med at blive på deres arbejdsplads og opleve markante forbedringer efter ganske få samtaler. De strategier, vi udvikler sammen med vores klienter, er ikke kun holdbare på kort sigt – de kan implementeres direkte i deres arbejdsliv og liv i øvrigt, hvilket sikrer langvarig trivsel.

Mitzi Svenstrup hos EmpowerMind har for 10 år siden udviklet en stresscoachuddannelse baseret på best practice, og i dag er vi stolte af at kunne tilbyde Danmarks eneste stresscoachuddannelse med international certificering . Vores uddannede stresscoaches er blandt de bedste i Europa, og de står klar til at hjælpe flere med at overvinde stress og finde balance i deres liv.

Hvis du eller nogen, du kender, oplever stress, er vi her for at hjælpe. Vores tilgang er gennemtestet og effektiv, og vi ser frem til at kunne støtte dig på din vej mod et liv med mere overskud og mindre stress.

Læs mere...
  Læst 898 gange

Dynamikker I teams og og hvordan du træder ud af dramaet!

Billede1

For mange kan samarbejde I teams være en decideret stressorer I sig selv, da det åbner op for en mulighed for konflikter, kompromisser, misforståelser etc.


Hvordan navigerer du teamsdynamikker og undgår at blive kapret ind I drama?

  Læst 856 gange

Min udvikling under uddannelsen som menneske og som stresscoach (1:2)

nyt-foto-G_20240920-084058_1

Af Gitte Lindermann

Jeg vil gerne dele mine faglige og personlige overvejelser omkring stresscoachingmodulet.

Indlægget handler om, hvad der særligt har ramt min opmærksomhed som coach på dette modul, hvor fokus har været mødet med mennesker som er i en belastende livssituation eller ramt af stress. De to selvvalgte bøger på modulet, som jeg tidligere skrev en lille anmeldelse på (bilag 1), har jeg valgt at inddrage til at analysere en øvelse som vi praktiserede på modulet. Gennem det sidste års tid, har jeg som menneske lært og observeret, at mange1 argumenterer med følelser. Jeg føler at….Når følelser er en argumentation tillader jeg mig at være kritisk. Det indadvendte perspektiv er jeg i nogle sammenhænge skeptisk overfor – også i forbindelse med stress og belastninger.

Det er ikke kun ordet følelser som bruges ukritisk, det gør de mange ord og begreber som anvendes til at beskrive symptomer og diagnoser, som ellers er helt normale tilstande i livet. Her vil jeg spejle jeg mig i Nick Haslam teori om ”concept creep” som handler om begrebets oprindelige betydning bliver udvandet. At der skal færre symptomer til, før vi er i diagnosesproget. Han peger på, at begreber fra psykiatrien og deres diagnose apparat breder sig over tid ind i dagligdagens sprog og opfattelse.

  Læst 1284 gange

Min udvikling under uddannelsen som menneske og som stresscoach (2:2)

nyt-foto-G_20240920-084015_1

Af Gitte Lindermann

Dette indlæg er en fortsættelse fra sidste uges indlæg.

Hvis vi ”kun” føler og oplever bliver vores sprog derefter. Der er en kort vej fra følelsessproget til diagnosesproget. Diagnoser er ok, for det hjælper rigtig mange mennesker som selvfølgelig skal have hjælp. Men det er et problem når følelser (som ikke altid er rigtige) bliver til symptomer som skaber bekymring og initierer behandling.

  Læst 1146 gange

Alle Stresscoaches burde have sådan en!

Alle Stresscoaches burde have sådan en!

Jeg er en gammel rotte, når det gælder stress. Jeg er ekspert ud i alle tænkelige afkroge og hjørner. Jeg har prøvet langt det meste på egen krop, jeg arbejder med det til dagligt, er uddannet inden for feltet – jeg ved stort set alt, hvad der er at vide om stress...

Det troede jeg i hvert fald…

  Læst 4293 gange
Tagget under:

Førstehjælp til stressramte

På rigtigt mange arbejdspladser er der en hjertestarter, hvis du som medarbejder skulle falde om. Der er garanteret også en eller flere, der er uddannede førstehjælpere, hvis du skulle komme ud for en ulykke. Men hvad nu, hvis du bliver ramt af stress? Er der også en førstehjælper med forstand på det på din arbejdsplads?

Der bør være en førstehjælper til stressramte på enhver arbejdsplads. Stress er nemlig ikke den enkelte medarbejders problem. Det var faktisk én af de væsentligste årsager til, at vi startede uddannelserne som Stresscoach og Stressbehandler for snart fem år siden. Målet er at uddanne de førstehjælpere.

  Læst 4106 gange

Stress skader bliver ikke anerkendt som arbejdsskader

Ny forskning: Stress skader bliver ikke anerkendt som arbejdsskader

Medarbejdere, der får stress, skal ikke regne med hjælp fra deres arbejdsplads. Det viser en ny videnskabelig undersøgelse om, hvordan danske arbejdspladser håndterer arbejdsrelateret sygdom. Syv ud af 10, der anmelder en psykisk arbejdsskade (stress), oplever, at deres arbejdsplads har håndteret forløbet omkring sygdommen dårligt. Der er mere end nogensinde behov for coaches, der kan håndtere stress.

  Læst 3524 gange

Tanker fra en stresscoach under uddannelse

5fa21cd9e0d2531a2f1dfdffbab46f70_XL

Som i anden coaching er ord vigtige, og jeg oplever, at de bliver overordentligt vigtige i coachingen af stressramte i forhold til at have fokus på det positive og ressourcerne hos den stress ramte, så vi giver fokuspersonen de bedste forudsætninger for at lykkes med at gøre noget andet. Eller sagt med andre ord, undgår at aktivere amygdala med de ord jeg, som coach, bruger. Det har bestemt været et opmærksomhedspunkt fra min side, at have det fokus i dialogen.

  Læst 2589 gange

logo

  Læst 1404 gange

logo

  Læst 1208 gange

Referencer

  • logo-footer1
  • logo-footer10
  • logo-footer11
  • logo-footer12
  • logo-footer13
  • logo-footer14
  • logo-footer15
  • logo-footer2
  • logo-footer3
  • logo-footer4
  • logo-footer5
  • logo-footer6
  • logo-footer7
  • logo-footer8
  • logo-footer9