Robusthed - Kan vi (over)leve uden?

Mental Robusthed - Kan vi (over)leve uden?

Vi lever i en verden i konstant forandring og mange af os oplever et stigende pres på at leve op til såvel egne som andres forventninger både på jobbet og på hjemmefronten. Med den nuværende hastighed i den teknologiske udvikling vil dette sandsynligvis fortsætte og balancen mellem det at kunne præstere og velvære, motivation og engagement vil komme under stadig højere pres, hvilket er årsagen at vi hos EmpowerMind vil påstå, at Mental Robusthed vil blive din vigtigste kompetence i fremtiden. Workshopen “Mental Robusthed - Kan vi leve uden?” er baseret på den nyeste forskning og vil give dig en introduktion til Robusthedstræning. Mental Robustheds træning har i mange år været anvendt i det amerikanske forsvar til at styrke soldaternes mentale kapacitet og har vist signifikante resultater i form af færre tilfælde af depression, angst og PTSD. De grundlæggende principper for træningen har endvidere vist sig at være en effektiv metode til at forbedre den generelle velvære på arbejdspladser og ultimativt forebygge at ledere og medarbejdere rammes af stress. EmpowerMind Robustheds Træning er baseret på en kombination af kognitive øvelser/processer og mentaltræning, hvor den egentlige træning er baseret på individuelle behov og med en stærk fokus på fastholdelse og langsigtet effekt.

I foredraget præsenteres deltagerne for EmpowerMind Robustheds Model, der giver et overblik over din nuværende Robusthed og hvordan du styrker denne.

Foredraget er interaktivt og udfordrer deltagerne på, hvor de med fordel kan sætte ind for dels at øge egen robusthed, men også for at skabe en bedre bundlinje for hele virksomheden.

Foredragets varighed er 1-3 timer