ICI Coachuddannelse Niveau 1. Turbohold med internat i Spanien

Som noget helt nyt har vi oprettet en turbo-udgave af niveau 1 af ICI Coachuddannelsen, hvor fem dage afholdes som internat i Spanien.  

 

Sådan foregår det:

  • Modul 1 på 3 dage foregår i København for deltagere både fra Jylland og Sjælland.

 

  • Allerede 2-3 uger efter afvikles modulerne 2 og 3 i Spanien, der lægges i forlængelse af hinanden med en dags træning imellem. Således vil opholdet i Spanien være i alt fem dage (2+1+2), der ligger hen over en weekend.  

 

  • Herefter er du færdig med Niveau 1 på ca. én måned, i et særdeles intensivt forløb, og du har nu mulighed for at fortsætte på Niveau 2 på det første hold med ledige pladser enten i Skanderborg eller i København. 

 

  • Prisen for Niveau 1, Turboholdet, er: DKK 28.900,-  (36.125,- Inkl. moms)

 

  • Det er fuldstændig den samme pris som for vores hold i Danmark, men du skal påregne ekstra omkostninger til flybillet, transport i Spanien, overnatning og aftensmad. Anslået Dkr. 2-5000,- ekstra, afhængig af flypriser. (Læs mere under ”Praktisk”)

 

  • Bestiller du Niveau 2 af ICI Coachuddannelsen eller Mentaltræneruddannelsens turbohold inden vi forlader Spanien, får du naturligvis den samme rabat, som hvis du havde købt hele uddannelsen (Niv. 1+2) på forhånd.

 

Se datoer for næste hold og tilmeld dig her

Internatet foregår i vores egne lokaler i den skønneste bjerglandsby Finestrat på den Spanske Østkyst, ca. 30 minutters kørsel fra Alicante lufthavn. Vejret er næsten altid rigtig godt, maden er skøn og vinen til at betale.  
Et internat giver en helt speciel mulighed for at fordybe sig og dykke ned i coachingen på en særdeles intensiv måde. Om aftenen kan du hænge ud med dine medkursister på terrassen eller i poolen – eller i landsbyens hyggelige barer, og der vil være rig mulighed for at udforske området hvis du vælger at forlænge opholdet. 


Vi vil garantere dig, at du får et boost af din ICI coachuddannelse, du aldrig vil glemme! 

 

Gratis inspirationsaften om ICI Coach uddannelserne

På vores gratis inspirationsaftener kan du møde dine trænere og få svar på alle dine spørgsmål om en ICI Coachuddannelse hos EmpowerMind.

 

Det praktiske

København: På uddannelsens første modul, der afholdes i København, vil der være lejlighed til at aftale nærmere; fx at flere kan slå sig sammen om billeje og muligheden for at bo flere sammen i fx Airbnb huse, så vent med at booke bil og overnatning hvis du er interesseret i det.

Morgenmad og frokost er inkluderet i kursusprisen, såvel i Spanien som i Danmark. I Danmark serveres morgenmaden i vores kursuslokaler, mens du i Spanien får en voucher til frokost, du frit kan anvende på 3-5 restauranter i landsbyen som hel- eller delbetaling.
 
Spanien: På uddannelsens andet modul foregår de tre første undervisningsdage kl. 9.00-19.00 med en længere frokostpause, mens ”fridagen” på dag 3 er en træningsdag, hvor du i forvejen skal have planlagt mindst fire coachingsessioner online. Starter du kl. 07.00 har du fri kl. 11.00! 
 
I Spanien starter undervisningen torsdag morgen, hvilket betyder at du skal regne med at ankomme til Finestrat senest onsdag aften. Lørdag er fridag, og mandag er vi færdige til frokost kl. 13.00, så du fx kan nå et eftermiddagsfly retur til Danmark - hvis ikke du vælger at blive hængende.

VIGTIGT: Book ikke fly før du efter screeningsamtalen har fået bekræftelse på, at holdet gennemføres som planlagt.

Prisinformation

Anslået samlet ekstraudgift er afhængig af dagstilbuddet på flypriser, men kan være omkring Dkr. 2-5.000,- . 
 
SAS, Norwegian, Vueling og Ryan Air flyver til Alicante flere gange om ugen, og ofte med priser ned til Dkr. 3-500,- pr. vej, hvis du er i god tid. 
 
En Shuttlebus fra Alicante lufthavne til ”La Cala de Finestrat” eller ”Hotel Asia Gardens” hvor vi vil hente dig (10 min. fra landsbyen),  koster ca. Dkr. 50,- pr. vej. Alternativt kan du leje en bil i Alicante lufthavn (fra ca. Dkr. 1000,- for en uge). Taxa direkte til landsbyen koster ca. Dkr. 650,- 
 
Du kan få et værelse på pensionat i landsbyen for ca. Dkr. 300,- pr. nat.  
Der er rigt udbud af airbnb huse til Dkr +400,- pr. nat. 
 

Relevante links

Transport

Shuttle transfer fra Alicante lufthavn til La Cala de Finestrat

Shuttle transfer fra alicante lufthavn til Hotel Asia Gardens
 
De stopper begge ca. 10 min. fra landsbyen, men måske den ene passer bedre med tiderne end den anden. 

Overnatning i Finestrat

Casa Figuerettes, enkelt men rigtig fint Pensionat i Finestrat

Airbnb huse og lejligheder 

Sørg for at booke i selve landsbyen Finestrat, med mindre du har egen bil.

 
Billeje i Alicante lufthavn

Alle større biludlejningsfirmaer lejer biler ud i Alicante Lufthavn. Fx AVIS og Europcar. Der er også flere lokale udlejningsfirmaer, hvor vi kan anbefale Centauro eller Goldcar, som ofte er lidt billigere. 

Læs mere omICI Coachuddannelsen som helhed her
 
Vi glæder os til at se dig i Spanien!