Mentaltræning - Resultater i balance

Personlig transformation med Mentaltræning

Hos EmpowerMind er vi specialister i Mentaltræning. Vi har forsket, trænet og udviklet Mentaltræning i seks år, og er markedsledende i Danmark. Mange hundrede ledere og medarbejdere har deltager på vores kurser. Derfor tør vi garantere dig et markant positivt resultat!

Kursusforløbet ”mentaltræning - resultater i balance” er for ledere og medarbejdere, der ønsker en genvej til et bedre liv, hvor du tager dig selv og dine behov mere alvorligt, som en forudsætning for at du kan skabe bedre resulater og være noget for andre. Kurset er en evidensbaseret, og stærkt struktureret proces, der består af en potent procesorienteret blanding af praksistræning, refleksion, teori og erfaringsudveksling. Forløbet er velafprøvet, og et videnskabeligt studie baseret på kursusformatet er i 2017 blevet udgivet i det videnskabelige tidsskrift Psyke & Logos.

Forløbet er tre hele dage med en måneds mellemrum. Det sikrer optimal integration af de igangsatte forandringer. Du skal påregne at træne 15 minutter nogle gange om ugen i hele perioden. Det foregår på sofaen eller i en god stol.

Du opnår blandt andet følgende:

  • Bedre selvværd
  • Bedre resultater
  • Mere ro
  • Mere glæde i hverdagen
  • Bedre søvn
  • Bedre fokus
  • Øget tålmodighed
  • Øget bevidsthed
  • Samt hvad du ellers vælger at træne i forløbet!

Din organisation opnår følgende:

En gladere, mere balanceret og bevidst leder eller medarbejder, der kan sætte grænser og præstere fokuseret når det kræves.

Baggrund

Mentaltræning er en procesorienteret disciplin, der har været anvendt indenfor elitesport de sidste 40 år, og først de senere år er det blevet tydeligt at vi alle kan anvende Mentaltræning til at udnytte hjernens umådelige muligheder til at træne lige præcist det du har brug for. Selve træningen foregår i samme mentale tilstand som fx mindfulness, men Mentaltræning er betydelig lettere, mere behagelig, mere tidsbesparende og meget mere effektiv. Kort sagt det er fremtidens træningsform, og den vinder efterhånden indpas i rigtig mange sammenhænge.

Pris

Kursusforløbet koster DKK 7900,- excl moms.

EmpowerMind tilbyder også kursusforløbet som skræddersyede inhouse-forløb for en gruppe på max 20 personer. Pris for standardudgaven, som beskrevet ovenfor er DKK 86.000,- excl. moms, hvilket svarer til kun DKK 4300,- pr. person v. 20 personer.

 Klik på de overskriften nedenfor for at læse mere om uddannelsen

Teoretisk fundament

EmpowerMinds kursus i mentaltræning er baseret på en sammenkobling af teorier om coaching, kognitiv-, narrativ, og positiv psykologi samt mentaltræning. Læringsfundamentet for uddannelsen tager udgangspunkt i PITAL, der er en procesorienteret erfaringsbaseret læringsmetode udviklet af Jørgen Svenstrup.

Du kan læse mere her:

Tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder en unik tilfredshedsgaranti, hvor du opnår fuld tilfredshed eller pengene retur. Det er en æresag for os at sikre, at du får et kursusforløb af høj kvalitet, som du kan bruge i dit professionelle og faglige liv efterfølgende.

Max 15 deltagere

Vi tilbyder dig hold på max 15 deltagere, så du sikres den optimale sparring, støtte og opmærksomhed undervejs. Derudover sikres du tid og rum for praktisk læring og et tillidsfuldt læringsmiljø.

Kvalitetsstempel

Vores største kvalitetsstempel gives af vores tidligere deltagere. Du er velkommen til at kontakte os for at få skabt kontakt med en tidligere deltager, der kan give en ærlig og individuel vurdering af vores uddannelser og kurser. Du kan også læse personlige oplevleser på vores blog: 

 

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...