Opnå Selvværd, Søvn & Stressfrihed

Intensivt kursusforløb for dig der ønsker at træne dig til bedre selvværd, bedre søvn og stressfrihed gennem øget indre ro.

Lær Mentaltræning

På dette kursus lærer du sportsfolkenes teknikker og at bruge mentaltræning i dit arbejde og din virksomhed – og til at få mere balance i dit liv.

Mentaltræning er forskellen på sølv og guld for mange atleter. Her lærer du deres teknikker. Det kommer til at handle om målsætning, fokus, visualisering og gode tankemønstre, som kan hjælpe dig med at skabe store resultater. Du lærer også, hvordan du tackler bagsiden af de høje ambitioner – stress og tvivl på dig selv.

Udbytte

Mentaltræning er et enkelt og systematisk værktøj, der på kort tid giver dig mere tid, mere overblik, højere pytgrænse, øget bevidsthed og fokus, mere ro og mere styr på dine tanker og følelser. Og fremfor alt vil du opleve, at du bliver i stand til at skabe bedre resultater.

Mentaltræning er en velafprøvet metode til øgning af præstationer fra elitesportens verden, hvor du anvender din underbevidstheds potentiale til at opnå præcis det du ønsker mere af i dit arbejdsliv.

Igennem forløbet, der er designet til dit individuelle behov, kommer du til at arbejde med dine egne målsætninger, og du ender med et individuelt mentaltræningsprogram, som du kan arbejde videre med.

 

Du lærer om:

 • Hjernens utrolige potentiale, og hvordan du kan tage kontrol over den, så den arbejder for dig, i stedet for imod dig.
 • Du opnår en øget bevidsthed om dig selv og dine muligheder.
 • Du oplever personlig og ledermæssig udvikling, der hvor du har brug for det.
 • Dine personlige og faglige mål bliver tydelige for dig.
 • Du laver dine mål om til stærke målbilleder, og indfrier dem dermed hurtigere, end du troede det muligt, uanset om det handler om præsentationen på mandag eller indfrielse af budgettet.
 • Hvordan du selv kan introducere og facilitere mentaltræning, så du kan sætte metoden i spil over for dig selv og dine omgivelser når der er behov for det.

Din virksomhed får:

 • En medarbejder der kan facilitere visualisering - en kreativ proces, der er visionsorienteret fremfor problemløsningsorienteret.
 • En medarbejder i balance med mere fokus og øget trivsel.
 • En medarbejder, der har fundet et rum i sig selv, hvor der er uhindret adgang til problemløsning, til kreativitet og innovativ energi
 • En medarbejder der er mere afspændt i hverdagen, og derfor langt bedre modstår stress.
 • En medarbejder der kan understøtte en højere grad af mental stabilitet hos andre og dermed nedbringelse af sygefravær.

Forankring

Måske kender du det med, at du har deltaget i et fantastisk inspirerende kursus, men efter 2 uger er dine nye tanker og forsæt oversvømmet af virkeligheden og gamle vaner?

Skab bedre resultater i balance gennem mentaltræning er konstrueret således, at din udvikling bliver forankret over tid, og således også virker på den lange bane – det eneste krav er, at du tager dig selv alvorligt og investerer 15 minutter dagligt i kursets løbetid. 

Er din trivsel og dit lederskab det værd?

Form og indhold

Teoretisk referenceramme

Mentaltrænings-metoden er udviklet af den svenske forsker og Professor i psykologi Lars-Eric Uhnestål, og det er træning og øvelser baseret på hans forskning vi anvender i forløbet. Skab bedre resultater i balance gennem mentaltræning bygger på positiv psykologi og konstruktionisme.

Program

Kurset består af tre kursusdage med ca. en måneds mellemrum. I tiden mellem kursusdagene træner du selvstændigt mentaltræning.

Kurset er en blanding af teori og øvelser, men med fokus på praksis, så du selv bliver i stand til at mentaltræne dig selv – også efter kurset.

Det hele foregår hos EmpowerMind, Poppelgårdvej 7, 2. sal, 2860 Søborg.

Pris

DKK 7.120,- ekskl. moms (DKK 8.900 inkl. moms.)

Underviser

Mentaltræner Jacob Høedt Larsen.

Jacob Høedt Larsen arbejder med mentaltræning blandt erhvervsfolk, ledere og atleter. Han er vært på podcasten ”Research Notes”, som formidler forskning om mentale processer.

Han sidder derudover i bestyrelsen for Brancheforeningen Danske Mentaltrænere.

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...