Boost dit selvværd

Intensivt kursusforløb for dig der ønsker at træne dig til bedre selvværd og stressfrihed, gennem øget indre ro.

Oplever du, at du ikke slår til?

Har du en flyvende dag...uge...måned?

Kan du følge med i hverdagens og arbejdslivets rivende udvikling/afvikling? Har du oplevelsen af, at du lavet ting halvt og under niveau af dine egne ambitioner? Har den travle og omskiftelige dag fået indflydelse på dit selvværd? Er måden du ser dig selv på positiv eller negativ?

Udbytte af Selvværdskurset

Hvis du går og føler dig utilpas, har ubehag eller taler dårligt til dig selv, så er Selvværdskurset lige det, du mangler for at hjælpe dig godt videre. Den gode nyhed er, at et sunde og stærkt selvværd er noget, du selv kan skabe, og på selvværdskurset lærer du hvordan.

Med øget selvværd kan du være mere grounded og i stand til at træffe gode beslutninger selv i travle stunder. Samtidig giver et godt selvværd indre ro og mere overskud. Du vil lære, hvor dine personlige udviklingspotentialer er, og derfor vil du komme styrket ud af dette forløb. Med øget bevidsthed om dig selv og dine indsatsområdet vil du hurtigt mærke stor forandring.

Kort og godt, dit udbytte bliver øget selvværd, som tilrettelægges individuelt.

Som en del af dette kursus vil du også lære at mentaltræne.

 

Skal dit selvværd have et boost?

Oplever du at have brug for at styrke nogle af nedenstående områder, vil kurset være det rette for dig:

  • Vide, hvad du står for.
  • Finde dine grænser.
  • Blive bevidst om, hvad du trives med.
  • Lytte dit dig selv (mavefornemmelse).
  • Erkende hvad du er god til.
  • Tale pænere til dig selv.
  • Bruge dine styrker aktivt.
  • Opøve personlig sikkerhed.
  • Styrke dine relationer.
  • Mere ro og mere overskud - også mentalt.

Lær mentaltræning

Mentaltræning er en teknik, der ændrer dine tankemønstre og overbevisninger, så de er støttende og arbejder med dig, i stedet for imod dig. Evidensbaseret mentaltræning er nøglen, som kommer til at gøre en kæmpe forskel for dig. Ud over at bruge mentaltræningen til at styrke dit selvværd, så er der også en række sidegevinster som øget ro, bedre søvn og flere andre ting, som du vil erfare på kurset.

Form og indhold

Undervisningen og mentaltræning

Kurset er en blanding af klasseundervisning, gruppeøvelser, one-to-one træninger og mentaltræning

Undervisningsdagene skaber grundlaget for din forandring og mellem modulerne skal du træne ved at tage dig 'en morfar' - d.v.s. at du skal lægge dig ned på sofaen og lytte til en mentaltræningslydfil, som varer ca. 15 minutter.

Program

Kurset består af tre hele kursusdage, fordelt over 5 mødegange, med ca. en måneds mellemrum. I tiden mellem kursusdagene træner du selvstændigt mentaltræning med lydfiler, for at understøtte dine forandringsprocesser.

Kurset er inkl. forplejning. På de korte dage, får kursisten en doggy-bag med hjem.

Det hele foregår hos EmpowerMind, Poppelgårdvej 7, 2. sal, 2860 Søborg.

Pris

DKK 8.100,- ekskl. moms (DKK 10.125 inkl. moms.)

Undervisere

Mentaltrænere Mitzi Svenstrup og Tina Nielsen.

Mitzi Svenstrup og Tina Nielsen er begge erfarne Coaches, Stresscoaches, Neuropsykologisk Coaches og Mentaltrænere. Deres coaching og mentaltræning har stor effekt, såvel forebyggende som helbredende. I deres arbejde med mennesker, er de meget fokuserede på fordybelse, tillid og tryghed, som skaber et godt grundlag for, at den enkelte går det ekstra skridt, der skal til for at forandre og udvikle sig.

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...