Onlinekursus i Mentaltræning

Som det eneste sted i Danmark kan du hos EmpowerMind købe adgang til et online mindfulness/mentaltræningskursus, der giver dig alt, hvad du skal bruge for at styrke dit mentale helbred.

Kurset findes i 3 udgaver. Se nedenfor hvad de forskellige abonnementer indeholder.

Det får du...

  • Ubegrænset adgang til alt kursusmateriale SÅ LÆNGE DU ØNSKER DET.
  • 1+4 stærke moduler, der hver indeholder 3-6 videolektioner med din personlige mentaltræner samt tilhørende øvelser og opgaver. I alt over 50 timers undervisningsmateriale i "advanced-udgaven".
  • Ikke mindre end ALLE vores kraftfulde mentaltræningsprogrammer som du kan høre, når du har lyst, og som samlet set har en bredde, som vil tilgodese og håndtere de fleste kendte psykiske ubalancer som stress, depression, manglende selvværdsfølelse, manglende fokus, manglende glæde og tilfredshed etc. Mentaltræningsfilerne kan du downloade, så det er dine for altid!
  • Adgang til datacenter* med omfattende start og slut-tests samt tilstandsmålinger; så du løbende kan følge din fremgang.
  • Manualer specifikt til depression, stress og søvn-behandling.
  • Indbygget fastholdelsesstrategi; så du får størst mulig chance for succes.

 

Tilfredshedsgaranti. 100% tilbagebetaling uden diskussion, hvis ikke produktet lever op til dine forventninger. Vi GARANTERER dig med andre ord, at du vil få succes med kurset - det eneste, det kræver, er, at du træner regelmæssigt.

Hvis du ønsker personlig sparring under forløbet, kan du vælge Virtual Academy Excecutive med adgang til din personlige Mentaltræner, der kan sparre med dig og rådgive dig undervejs. I Virtual Adacemy Excecutive får du også bogen "Nøglen til din hjerne" (Gyldendal 2014), der er den komplette manual til Mentaltræning.