MentalYoga

Restorativ yoga og mentaltræning i samspil.

Restorativ yoga kan oversættes til hvilende yoga og er en blid måde at strække og massere din krop, dine organer, lymfer og fordøjelse. Allermest er det med til at berolige og balancere dit nervesystem. Man kan sige, det nulstiller dit nervesystem.

Hvad er MentalYoga

Restorativ MentalYoga er en unik blanding af restorativ yoga og mentaltræning, som kun udbydes af EmpowerMind i Danmark. Det er en blid og skånsom yoga form, hvor mange af stillingerne er liggende, og der er et stort fokus på det dybe og naturlige åndedræt. Du vil få hjælp til forskellige måder at trække vejret på, som er med til at give endnu mere udbytte af de forskellige stillinger. Derudover guides du igennem en behagelig mentaltræningsession, som påvirker din underbevidsthed direkte, og som udnytter hjernens plasticitet til at forankre den fysiologiske afbalancering. 

Mentaltræningen vil foregå som afslutning på timen, hvor du ligger i afslappet tilstand. I denne tilstand vil du få inspiration, forslag og ideer til din tankestrøm, som over tid vil virke beroligende og give en højere grad af bevidsthed med, hvilke tanker der styrer dig. Du vil lære at udnytte hjernens potentiale til at hjælpe dig med at få det bedre og/eller performe optimalt.

Læs mere om Mentaltræning her

MentalYoga giver en øget bevidsthed og et generelt øget fokus på åndedrættet, der kan hjælpe som et anker i hverdagen. Et anker du kan vende tilbage til, hvis tankestrømmen tager for meget over. Du bliver guidet igennem og ind i stillingerne med visualiseringer, tankeinspiration, intuition og sanser. Du vil få støtte med puder, tæpper og andet, så du blidt og afslappet bliver genopladt i krop og sind.

MentalYoga giver hjernen og kroppen den timeout, den har brug for i en travl hverdag.

MentalYoga er velegnet til alle, og er din mulighed for blid selvomsorg. Det er en særlig stund til at lytte til din krop og berolige nervesystemet. Specielt stressramte har stor effekt og glæde af MentalYoga, da nervesystem er på overarbejde. Du behøver naturligvis ikke at være stressramt for at opleve udbytte.

Forløbets form

Vi mødes 1-2 gange om ugen kl. 16.30 - 18.00. Se datoer på tilmeldingslinket.

Der er max. 10 på hvert hold, så der er tid til omsorg til den enkelte.

Når et hold er lukket, åbner et nyt hold på en ny fast hverdagsaften eller morgen. Det er naturligvis muligt at tilmelde sig flere hold, når de er oprettet.

Workshop form

Vi mødes 1-2 lørdage om måneden fra kl. 10.00 til kl. 13.00

Se datoer på tilmeldingsblanketten til højre

Instruktør

Din instruktør er Birgitte Tindborg, der er uddannet Mentaltræner og Yogalærer.

Praktisk information

Medbring løst og behageligt tøj. Der vil være yogamåtter og tæpper til rådighed.

Sted

Mentalyoga afholdes i vores lyse lokaler på Poppelgårdvej 7, 2. sal i Søborg.

Pris

Pris pr. session DDK. 130,- (inkl. moms).

Workshop pris pr. gang: DDK. 450,- (inkl. moms).

MentalYoga

1-2 gange pr. uge kl. 16.30 - 18.00.

Sted: Poppelgårdvej 7, 2. sal, 2860 Søborg

Pr. session: DDK 130,- (inkl. moms)

MentalYoga Workshop

1-2 lørdage pr. md. kl. 10.00 - 13.00.

Sted: Poppelgårdvej 7, 2. sal, 2860 Søborg

Pris: DDK 450,- (inkl. moms)

Prøv mentaltræning

Download programmer og start mentaltræning om få minutter.

iStock 000058756410 Large

NY BOG fra EmpowerMind Books

robust bog compressor

NY BØRNE BOG fra
EmpowerMind Books

den skide sure mand