Forbliv stressfri

forbliv stressfri

Har du været ramt af stress og mangler gode strategier for ikke at det sker igen?

- Eller vil du bare sikre du aldrig bliver ramt?

Så er dette kursus for dig!

Du får indsigt i dine egne reaktionsmønstre og finder strategier for afstresning, samt lærer at justere adfærd, som ikke støtter dig. Derudover får du indgående kendskab til dine stressorer, så de bliver dit bedste værn til proaktivt at modstå fremtidig stresspåvirkning.

Stress er en seriøs trussel mod dit mentale helbred, og risikoen for at netop du bliver ramt - eller bliver ramt igen - bliver større for hvert år der går, eftersom antallet af stressramte i Danmark - og også i mediebranchen - er stødt stigende!
 
Vi kan naturligvis nemt blive enige om, at det ikke er din skyld, og ej heller dit ansvar, at du bliver ramt af stress. Mens vi venter på at vores arbejdsgivere tager deres ansvar alvorligt, eller at samfundet sætter tempoet ned, kan du gøre meget for at mobilisere dit eget mentale immunforsvar.
 
For at forblive stressfri har du brug for viden, kompetencer og konkrete værktøjer. Kursusforløbet "Forbliv stressfri" giver dig netop det. Vi arbejder praksisorienteret og målretter indholdet så du kommer hjem med lige præcis de personlige strategier du har mest brug for.

Målgruppe for kurset:

Kurset er for ledere såvel som medarbejdere, der ønsker enkelte og holdbare teknikker til hurtigt at finde indre ro og mere trivsel i arbejdsdagen.

Du lærer:

  • Dine stressorer at kende, og lærer at agere på dem
  • At spotte og intervenere imod stress i den medievirksomhed du arbejder i.
  • At træne de personlige kompetencer, der sikrer stressfrihed
  • At træne din egen bevidsthed om, hvordan du går rundt og har det
  • At tage dig selv og dine signaler alvorligt
  • At sige fra når det er nødvendigt
  • Strategier til fremtidig stressfrihed
  • At anvende Mentaltræning som en præventiv metode, (der også er helbredende hvis uheldet er ude og du alligevel ramler)

Din organisation får:

  • En mentalt sund medarbejder, der kender og respekterer sine grænser.

Kursets form

Måske kender du det, at du har deltaget i et inspirerende kursus, men efter to uger er dine nye tanker og intentioner oversvømmet af virkeligheden og gamle vaner?
 Dette kursusforløb er planlagt, så din udvikling bliver forankret over tid, og derfor også virker på den lange bane. Det eneste forudsætning er, at du tager dig selv alvorligt og investerer lidt tid i kursusperioden til at mentaltræne, og igangsætte de initiativer du beslutter.
Undervisningen er proces- og praksisorienteret, så du får helt konkrete værktøjer og enkle metoder, der kan sættes i spil i en travl hverdag.

Forløbet varer 3 dage fordelt på 3 moduler med en måneds mellemrum, så du kan træne dine nye kompetencer i pauserne.

Pris: 7.950 ekskl. moms