Du bliver hvad du tænker

Tankens kraft er måske den største og mest undervurderede kraft, vi kender!
Tænk, hvis du med ganske få og simple ændringer kan skabe store positive forandringer i dit liv? I disse tider er motion og fysisk træning helt afgørende faktorer for trivsel og god samvittighed, og mange motionerer flere gange om ugen! Hvor meget tid bruger du på MENTAL motion og træning?
Du vil få helt konkrete værktøjer med hjem, forhåbentlig blive provokeret og vil blive inspireret til, hvordan du selv kan anvende enkle teknikker til at opnå mere tilfredshed i livet og hverdagen!!

Fordraget handler om hjernens forunderlige kraft og bygger på forlægget "Du bliver, hvad du tænker" (Gyldendal 2012). Jørgen Svenstrup byder blandt andet på trivsels-regnskabet, hvor du kan få indblik i hvilke faktorer, der påvirker din mentale tilstand, og hvordan du let kan begynde at skabe positiv forandring for dig selv.

Format

Foredrag eller workshop af 1-4 timers varighed.

 

Prøv mentaltræning

Download programmer og start mentaltræning om få minutter.

iStock 000058756410 Large

BØGER FRA EmpowerMind Books

empowermind books v2

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...