Mentaltræning - Mindfulness v. 2.0

Træn din hjerne til øget ro og fokus

Mentaltræning - Mindfulness version 2.0, er et kraftfuldt personligt udviklende kursusforløb, der giver dig ro, nærvær og balance i livet og på jobbet.

Vi arbejder praksisorienteret og målretter indholdet så du kommer hjem med lige præcis de personlige strategier du har mest brug for.

Du kan fx arbejde med dit fokus, din relation til dine kolleger og din leder, din rummelighed, din ro og dit overblik i pressede situationer eller dit selvværd og du vil blive overrasket over hvor meget fremgang du opnår.

Arbejdet med Mentaltræning har blandt andet følgende dokumenterede effekter:

 • Øget ro og dermed reduceret stress.
 • Forbedret trivsel gennem højere fokus på de positive tanker og følelser.
 • Forbedret søvn, øget rummelighed og dermed en højere pyt-grænse. 
 • Du vil gennem træningen opleve at du i højere grad arbejder i overensstemmelse med dine værdier og styrker, hvilket øger såvel tilfredshed som kreativitet, flow, personlig vækst og motivation.
 • Kursusforløbet afvikles med en dag hver måned i tre måneder, så der er tid til fordybelse og fastholdelse.
 • Som deltager skal du regne med hjemmearbejde i form af en daglig mentaltræning på sofaen af et kvarters varighed.
 • Effekten af din træning dokumenteres efter endt forløb.

Målgruppe for kurset

Kurset er for ledere (og deres medarbejdere), der ønsker enkle teknikker til hurtigt at finde indre ro og mere trivsel i arbejdsdagen.

Du bliver bedre til...

 • At trives indenfor de givne rammer, samtidig med at du bevarer din sunde, kritiske sans.
 • At være nærværende og fokuseret.
 • At styrke dine tanker og din bevidsthed.
 • At reducere tankemylder, uro og bekymringer.

 

Din virksomhed får...

 • En afbalanceret medarbejder.
 • En mindre stressfyldt arbejdsplads.
 • Større kreativitet og mere arbejdsglæde.

 

Indhold & form

Mentaltræning er en ny disciplin i arbejdssammenhænge. Disciplinen stammer fra sportens verden og benyttes, når højtydende elitesportsfolk vil blive de bedste. Det er et unikt koncept, der baner vejen direkte til dit ubevidste sind, så du kan arbejde fokuseret med det, du ønsker, uden at bruge energi på det. Netop det gør mentaltræning til markedets stærkeste redskab, når vi skal finde frem til de ubevidste ressourcer, vi alle har i os, men som ofte er sandet til af virkelighedens krav og travlhed.

Måske kender du det, at du har deltaget i et inspirerende kursus, men efter to uger er dine nye tanker og intentioner oversvømmet af virkeligheden og gamle vaner?
 Dette kursusforløb er planlagt, så din udvikling bliver forankret over tid, og derfor også virker på den lange bane. Det eneste forudsætning er, at du tager dig selv alvorligt og investerer 15 minutter dagligt i din egen trivsel i kursusperioden.

Undervisningen er proces- og praksisorienteret, så du får helt konkrete værktøjer og enkle metoder, der kan sættes i spil i en travl hverdag.

Læs også vores egne samt tidligere kursisters blogindlæg om trivsel

 

Priser for kurset "Mentaltræning - Mindfulness v. 2.0"

DKK 7.350,- ekskl. moms. (9.187,50,- inkl. moms)

Holdstørrelse: Max 15 deltagere

Holdstart i KBH:

Datoer kommer
 

Niveau 1

1. modul
2. modul
3. modul

Ialt 3 dage

Undervisning: kl. 9-16

Træner:

Int. Certificeret ICI Mastercoachtræner & Mentaltræner Mitzi Svenstrup 

BØGER FRA EmpowerMind Books

empowermind books v2

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...