Mentalstyrketræning

Tegn din egen mentale helbredsforsikring

Medarbejdere i den vestlige verden oplever i dag en højere grad af kompleksitet i livet, med stadig større krav, og øget forventningspres. Dette er vilkår vi ikke kan regne med ændres, og stadig har de færreste lært en af fremtiden måske vigtigste kompetencer: Evnen til at navigere i denne nye virkelighed, hvor vores egen faglige stolthed og ønsker om at gøre en forskel, bliver udfordret af stadigt strammere rammer og kortere deadlines.

Midlet hedder mental styrketræning Det er et hurtigt voksende forskningsområde (Resilience), der viser at vi har større mulighed for at påvirke vores mentale robusthed end vi måske går og forestiller os.  Forskningen bag er solid, og bygger oprindeligt på resiliens-træning i militæret, men er de seneste år overført til de mere urbane ”kampzoner”, vi andre opholder os i.

På kurset ”Mental styrketræning” foregår træningen gennem en effektiv blanding af:

  • Enkle værktøjer du kan anvende med det samme i din egen hverdag, i kombination med
  • Mentaltræning, der er en veldokumenteret proaktiv træningsform i familie med mindfulness, der øger den mentale robusthed gennem en øget ”pytgrænse”.

 

Med andre ord lærer du at håndtere virkeligheden på en anden måde, fremfor at kæmpe forgæves mod alt det det ikke nytter at kæmpe imod. Og du vil endda opleve at du kan gøre det uden at gå på kompromis med dine værdier.

Vi garanterer for at du markant øger din mentale robusthed, så du bedre kan klare livets og jobbets stormvejr. Det eneste det kræver er dit fremmøde på vores kursusdage samt en mental morfar på 15 minutter nogle gange i løbet af ugen!

Du får…

    En række konkrete veldokumenterede redskaber, der øger din mentale tilstand
    En velafprøvet mental teknik, du kan anvende hvor som helst og når som helst

Du bliver bedre til...

    At sige ”pyt” til det der ikke er værd at kæmpe for
    At bevare roen og overblikket, selv i det stærkeste stormvejr
    At kunne cope bedre i modgang, samtidig med at du bevarer din sunde, kritiske sans
    At sige fra, når det er nødvendigt
    At være bevidst om hvad der foregår, fremfor at blive kapret af følelser

Din virksomhed får...

    En afbalanceret og mere rummelig medarbejder.
    En mindre stressfyldt arbejdsplads.
    En medarbejder der kan holde hovedet koldt og kaffen varm

Kurset består af tre kursusdage:

12. september

25. oktober

13. december

Holdstart i KBH:

Nye datoer på vej
 

Niveau 1

I alt 3 dage

Undervisning: kl. 9-16

Træner:

Int. Certificeret ICI Mastercoachtræner & Mentaltræner Mitzi Svenstrup 

Pris: 7.950,- Eksl Moms

Nye datoer på vej!

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...