LEGO® SERIOUS PLAY®

 Har du og dit team behov for at se jer selv, eller strategien på en ny måde? Har I brug for, at få skabt ny viden, andre perspektiver på jeres team eller strategi? Ønsker I at gøre det på en legende måde som tager afsæt i hvor dygtige vi som børn er til at være kreative og ikke lade os begrænse? Så er LEGO® SERIOUS PLAY® (LSP) klart værktøjet at tage i brug.

Det er ikke et traditionelt faciliteringsværktøj!

LSP er en faciliteret tænknings-, kommunikations- og problemløsningsproces ideel til brug for organisationer, teams og individualister. Metoden bygger på massiv forskning indenfor forretningsstrategi, organisatorisk udvikling, psykologi, systemisk teori og læring. Svaret er i systemet og fokus er på processen. Det er leg med et formål. LSP bruges til at bygge sociale konstruktive systemer i flere dimensioner.

Udbytte

Metoden hjælper med at højne tillid og tiltro i et team og skaber derfor mere engagement. Individet får mulighed for at lære sig selv og de andre bedre at kende og derved skabe fundamentet for et high performance team (HPT).

Det giver dig og dit team eller din virksomhed et overblik over jeres strategi, projekt, års mål el. lign. Teamet vil oparbejde en fælles historie om strategi/målarbejdet, som gennem dagen bliver stærkere og stærkere. Sidst men ikke mindst vil alle have fået en uforglemmelig oplevelse – med garanti!

Målgruppe

Teams der vil være high performing, eller teams der vil være enige om fremtidig strategi, mål, projekter osv.

Indhold & form

Metoden er meget simpel i sin struktur, let at forstå og giver målbare resultater hver gang! ALLE bidrager til den fælles fortælling der skabes i rummet. LEGO-klodserne bruges til at skabe historier, som fremlægges og deles i rummet.

Er ideelt i disse situationer

  • skabe fælles mål og retning – kultur og identitet
  • implementere og forankre koncepter og planer
  • udvikle fælles forståelse, overblik og accept
  • simplificere noget der virker komplekst
  • skabe overblik over det kaotiske og komplekse
  • identificere mulige løsninger på udfordringer
  • være katalysator for dialog
  • samle information og viden på en konkret måde

Varighed og pris:

Vi anbefaler at der afsættes en hel dag til gennemførelse af en LSP-workshop, men det er også muligt på kortere tid, hvor vi så blot fokuserer på et eller få meget specifikke områder.

Har du lyst til at vide mere om processen og mulige resultater så ring til Morten på 61612967 eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Empowermind Blog

Læs flere blogindlæg