Genfind din kreativitet!

Seriøs leg med et formål


En af de kompetencer der, jf. World Economic Forum, bliver vigtige i 2020, er kreativitet. Et andet vigtigt fund gennem utallige forskeres arbejde er, at når vi leger, opstår der langt mere kreativitet og bedre resultater. Med udgangspunkt i børns indlæringsmetode og andre læringsteorier udsættes du denne dag for en rejse med dit indre barn og din kreativitet.

Du vil i løbet af dagen, identificere de voksenbegrænsninger du gennem tiden har sat ned over dig selv og får dermed øget din bevidsthed i forhold til at bruge din kreativitet. Hele dagen vil foregå med brug af LEGO®, som et uundværligt medie til at skabe dine læringer. Du vil gennem modelbygning opdage hvor kreativ du egentlig er, og hvor godt det er at lege viden frem.

LEGO® SERIOUS PLAY® er en specialdesignet proces som bruges til både teambuilding og strategiarbejde. Den unikke kombination af modeller i flere dimensioner, der tilsammen udgør en fælles historie er med til at samle teamet om egen trivsel eller det/de mål teamet har.

Vi garanterer, at du efter denne dag er blevet tilpas udfordret på dig selv som person, og har fået ny værdifuld indsigt i dig selv og andres selvforståelse.

Du får…

 • En større bevidsthed om dig selv og din egenfortælling
 • En mere legende tilgang til dit daglige arbejde
 • Mulighed for at starte på en ny fortælling om dig selv
 • Et minde for livet

Du bliver bedre til ...

 • At lege seriøst og dermed bidrage med endnu mere på jobbet
 • At forstå dig selv og dine overbevisninger
 • At bruge din kreativitet når det kræves på jobbet
 • At vise andre tillid i arbejdsmæssig sammenhæng

Din virksomhed får...

 • En mere kreativ medarbejder
 • En medarbejder, der nu kan bidrage med en mere effektiv arbejdsmetode
 • En medarbejder, der er mere bevidst om egne styrker

 

Kurset afvikles d. 28. august 2018

 

Booket 10%

1 undervisningsdag
Undervisning kl. 9-18

1. modul d. 28. august 2018 

Pris: 2.500,- (eksl. moms)

Din træner er: Partner, Morten Brøgger

EmpowerMind Danmark, Poppelgårdvej 7, 2. sal, 2860 Søborg 

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...