Businesscoach

Derfor business coach ...

Når du bestiller en business coach, får du en ekspert i at hjælpe dig, med at finde de rigtige svar på dine udfordringer.
Som mennesker er vi summen af vores private og professionelle liv. Vi tror derfor på, at dine forandringsønsker, uanset om de er af privat eller professionel karakter vil øge din værdi både privat og på job.

Hos EmpowerMind tror vi på, at du selv rummer svarene på netop dine udfordringer. Det betyder, at vi med vores ekspertise i at facilitere læring, giver dig alle muligheder for at forandre det, der er vigtigt for dig.

Vi hører tit fra dem vi coacher, at det er rart, at tale med en person uden for organisationen, så der ikke skal tages hensyn til politik, relationer, rygter osv. På den måde får du mulighed for at drøfte de HELT store drømme og planer for dit eget liv, dit team og din virksomhed.

Værdien ved at arbejde med, en business coach fra EmpowerMind er:

  • Du arbejder med en, der ikke er end del af organisationen
  • Du er den vigtigste i samtalen
  • Du får et 100% fortroligt rum
  • Du kan bringe præcist det op, du ønsker at forandre
  • Strategiske, funktionelle eller personlige ledelsestemaer
  • Du finder nemt løsninger, på dine største udfordringer
  • Du bliver udfordret til at tænke nyt og anderledes

 
Alle vore business coaches har betydelig leder- og livserfaring, samt en international business coach certificering.

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...