Dine mange hjerner

 emp podcast dine mange hjerner

Dine mange hjerner

Hvordan er din hjerne egentlig blevet til det den er idag, og hvad kan vi lære om hjerner af vores aller tidligste forfædre; De encellede organismer? Følg med på den store tidsrejse ind i hjernens historie..

Psychology, #empowermind.dk, #hjerne, #mentaltræning, #psykologi, #svenstrup

Lyt til mentaltræner Jørgen Svenstrup hver uge i podcastserien "Nøglen til din hjerne" når han udforsker og forklarer hvad der sker i vores hjerner.

Lyt med, abonner på podcast i din Podcast App eller download EmpowerMind Podcast App

Listen to "Dine mange hjerner" on Spreaker.

Seniorpartnere

Mitzi Svenstrup

Mitzi er Direktør for EmpowerMind i Danmark. Hun underviser på vores uddannelser, er Int. Cert. ICI Master coachtræner, mentaltræner og PREP-Instruktør, er specialist i trivsel samt i stress- familie- sundheds- og karrierecoaching.

Klaus Tindborg

Klaus er partner i EmpowerMind. Han er særdeles erfaren underviser og facilitator og underviser derfor på vores uddannelser. Klaus er Int. Cert. ICI Master Coach Trainer, Mindcoach og Mentaltræner. Han er vores specialist i ledelse og HR.

Jørgen Svenstrup

Jørgen er præsident for ICI i Danmark. Han er vores Mastertræner, og er hovedtræner på de fleste af vores uddannelser og ansvarlig for udvikling og kvalitet. Jørgens speciale er mentaltræning og executive coaching.

Jacob Høedt Larsen

Jacob er int. certificeret coach og mentaltræner. Han har til opgave at udvikle vores mentaltrænings-koncepter til erhvervsledere, stressramte og alle mulige andre i Danmark og - ikke mindst i udlandet.