Bliv certificeret Stressmanager

Forudsætningen for at gøre noget ved stress, er at den bliver spottet!

Med EmpowerMinds stressmanageruddannelse lærer du at spotte, forebygge og komme stressen i forkøbet, og du lærer at støtte stressramte med god og langtidsholdbar effekt. Det kræver en række specielle kompetencer - blandt andet mentaltræning.

Stressmanageruddannelsen er baseret på evidensbaseret teori, mentaltræning og solid stresscoacherfaring, så du sikres professionelle kompetencer til at støtte stressramte som certificeret EMP-stressmanager. Uddannelsen er for dig, der i dit virke som leder, konsulent eller trivselsmedarbejder vil være i stand til at behandle forskellige grader af stress-ramte på forsvarlig vis gennem en coachende samtale.

 

Gratis inspirationsaften om ICI Coach uddannelserne

På vores gratis inspirationsaftener kan du møde dine trænere og få svar på alle dine spørgsmål om en ICI Coachuddannelse hos EmpowerMind.

 

Se datoer for næste hold og tilmeld dig her

Turbohold for dig der har coachende forudsætninger:

Klik på de enkelte overskrifter nedenfor for at læse mere om uddannelsen

På EmpowerMind Stressmanageruddannelse får du:

 • 14 intensive undervisnings- og træningsdage (kl. 9-17 i hverdage)
 • 3 mentaltræningslydfiler
 • Træningsaftener og personlig sparring
 • Trin-for-trin guide til stresshåndtering
 • 1 individuel coachingsession med træneren (værdi: kr. 3000,-)
 • Skriftlig og mundtlig eksamination
 • Inspirerende netværk for livet
 • EMP stressmanagercertificering
 • EMP point svarende til ECTS point, der leder til Master
 • Sund og lækker forplejning på alle kursusdage

Stressmanageruddannelsen er opbygget af 8 moduler fordelt på 14 undervisnings- og træningsdage. De 8 moduler er placeret, så du sikres tid til at træne mellem hvert modul. På de første tre moduler lærer du grundlæggende coachingkompetencer, og på de sidste fire moduler handler det kun om stress

Uddannelsen har fokus på at forebygge, for at komme stressen i forkøbet. Du lærer også afprøvede metoder, effektive værktøjer og får den nyeste viden til at afhjælpe personer, der er påvirket negativt af stress.

Som en forudsætning for at reducere stress, bliver du i løbet af uddannelsen - gennem mentaltræning - trænet i at finde såvel din som din fokuspersons indre ro. Du får en øget bevidsthed om din egen tilstand, og du bliver helt skarp på egne stresssignaler stresstærskel.

EmpowerMinds tilgang bygger på en grundlæggende antagelse om, at vi, for at kunne hjælpe andre med stress, må mærke de forskellige metoder og øvelser på egen krop. Vi tilbyder dig derfor en procesbaseret uddannelse, hvor du lærer gennem erfaring.

 

Certificeringskrav

For at blive certificeret EMP Stressmanager, er det nødvendigt at deltage på alle kursusdage, gennemgå 200 siders litteratur og gennemføre minimum 15 stresscoachsessioner. Derudover afsluttes uddannelsen med en certificering, hvor du gennemfører en live-stresscoaching baseret på de tillærte værktøjer koblet med mentaltræning. Dette kvalificerer dig til at hjælpe stressramte tilbage til en hverdag uden stress samt til at forebygge stress i organisationen.

Har du i forvejen en international coachcertificering, kan du istedet vælge uddannelsen ICI Stresscoachuddannelsen, hvor du opnår en international ICI certificering i stresscoaching.  

 • At forstå stress og hvordan den påvirker hjernen.
 • At identificere og forstå stressfaktorer/stressårsager.
 • At læse og vurdere stressindikatorer/stresssymptomer.
 • At hjælpe stressramte tilbage og forebygge stress i organisationen. 
 • At støtte stressramte i forskellige stadier af stress vha. konkrete metoder og modeller - herunder virkningsfuld trin-for-trin guide til stresscoaching.
 • At forstå tålmodighed og kontrol af behandlerens ambitioner.
 • At indkoble alternative stressreducerende faktorer efter behov.
 • At anvende og forstå mentaltræning som supplement til stressreducering.
 • At vurdere hvornår anden eller supplerende intervention er nødvendig.

 

Derudover bliver du i løbet af uddannelsen - gennem mentaltræning - trænet i at finde såvel din som din fokuspersons indre ro - en forudsætning for at reducere stress. Du får en øget bevidsthed om din egen tilstand, og du bliver helt skarp på dine egne stresssignaler og din egen stresstærskel.

Teoretisk fundament

EmpowerMinds stressmanageruddannelse er baseret på en sammenkobling af teorier om coaching, kognitiv-, narrativ, og positiv psykologi samt mentaltræning. Læringsfundamentet for uddannelsen tager udgangspunkt i PITAL, der er en procesorienteret erfaringsbaseret læringsmetode udviklet af Jørgen Svenstrup. Du kan læse mere her:

Tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder en unik tilfredshedsgaranti, hvor du opnår fuld tilfredshed eller pengene retur. Det er en æresag for os at sikre, at du får en stressmanageruddannelse af høj kvalitet, som du kan bruge i dit professionelle og faglige liv efterfølgende.

Max 15 deltagere

Vi tilbyder dig hold på max 15 deltagere, så du sikres den optimale sparring, støtte og opmærksomhed undervejs. Derudover sikres du tid og rum for praktisk læring og et tillidsfuldt læringsmiljø.

Kvalitetsstempel

Vores største kvalitetsstempel gives af vores tidligere deltagere. Du er velkommen til at kontakte os for at få skabt kontakt med en tidligere deltager, der kan give en ærlig og individuel vurdering af vores uddannelser. Du kan også læse personlige oplevleser på vores blog:

Niveau 1 & 2: DKK  36.900,- (46.125,- Inkl. moms) Spar 12.000,- ved køb af Niveau 1 & 2

Niveau 1: DKK 28.900,-  (36.125,- Inkl. moms)

Niveau 2: DKK 18.000,-  (22.500,- Inkl. moms)

 

Hos EmpowerMind tror vi på, at uddannelse og personlig udvikling skal støttes. Derfor har vi skabt et overblik over en række støttemuligheder, så du kan få reduceret omkostningerne forbundet med at tage et uddannelsesforløb hos os. Læs mere her:  

Læs også om mulighed for en rente- og gebyrfri afdragsmulighed:

laan let.banner960x310

Din organistation får en leder/medarbejder/ambassadør, der:

 • kan identificere og vurdere stressindikatorer
 • har viden om stress og hvordan den påvirker hjernen
 • kan anvende mentaltræning som supplement til stress-reducering
 • kan kan spotte og støtte stressramte i forskellige stadier af stress
 • kan vurdere hvornår anden eller supplerende intervention er nødvendig
 • har en bevidsthed om egentilstand, egne stresssignaler og stresstærskel

 

Hvis du har behov for flere argumenter, kan du lade dig inspirere af