Tag dig selv alvorligt

Vi får skudt i skoene, at vi er egoister og individualister, der kun er optagede af os selv.

Compassion er det nye buzzword, der maner os til at være omsorgsfulde og hjælpsomme over for hinanden.. Men det er efter vores overbevisning helt skudt forbi!

For du er helt sikkert allerede meget omsorgsfuld og tager med garanti alt det, og alle dem du omgiver dig med i livet meget alvorligt. Det eneste problem er derfor, at der er stor sandsynlighed for, at du ikke tager dig selv alvorligt.

Denne manglende selvomsorg gør os syge, og erfaringer viser, at det påvirker din livskvalitet negativt, og at du vil fortryde det bitterligt, hvis ikke du gør noget ved det.

Tag dig selv alvorligt - du kan ikke regne med at andre gør det!

I foredragets forlæg - bogen med samme navn - bliver du guidet til at tage syv nye skridt i livet mod større selvagtelse. På foredraget får du hjælp til de første! Du lærer at få styr på prioriteringerne i dit liv, bliver bevidst om kraftfulde modstandere og hjælpere og får indsigt i, hvad der styrer dit livs strategier, så du med enkle skridt kan træffe nye sunde valg.
Hele vejen gennem foredraget introduceres du til øvelser og får derved mulighed for med det samme at øve dig i at integrere denne nye indsigt.

Start i dag med at tage dig selv alvorligt. Vi viser dig hvordan!

Målgruppe

Målgruppen for foredraget er dig, der som leder eller medarbejder, ønsker at skabe forudsætning for mentalt sunde medarbejdere og ledere.

Indhold & form

Foredraget er udfordrende og interaktivt, og det er formateret som en workshop, så du oplever at gå oplyst og inspireret hjem, medbringende helt konkrete værktøjer du kan sætte i spil i din hverdag!

OBS: Vi tilbyder også foredraget skræddersyet til din organisation. Det kan tilpasses jeres behov og varer typisk mellem én og tre timer, hvor den lange version er formateret som en workshop.

Om foredragsholderen

Jørgen Svenstrup har skrevet syv bøger om hvordan vi kan udnytte hjernens potentiale til at få et bedre liv, blandt andet bestsellerne ”Du bliver hvad du tænker” og ”Nøglen til din hjerne” (Gyldendal Business, 2012 & 2014).

Han møder hver dag i sin coachingvirksomhed fantastiske, ambitiøse og dygtige mennesker, der er blevet syge og ulykkelige af ikke at tage sig selv alvorligt.

Det er hans mission at ændre den udvikling!

Bestil bogen "Tag dig selv alvorligt!"

Tag dig selv alvorligt!

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...