Fra konflikt til trivsel

- en genvej til øget tilfredshed og produktivitet...


Én af de mest uhensigtsmæssige og usunde dynamikker, der kan snige sig ind i et arbejdsteam, en virksomhed, en forening eller i alle andre relationer, hvor der er mere end én person til stede, kaldes for ”Dramatrekanten”.

Den hedder dramatrekanten, fordi det er et drama, der udspiller sig, og fordi der er to eller flere deltagere i trekantsdramaet.

Lad os slå fast, at det lang fra er sikkert, at du lige nu er med i en dramatrekant, men det er sandsynligt, at du på et eller andet tidspunkt har været det, og det er også sandsynligt, at du kommer det igen - hvis du ikke hører dette foredrag!

Nogle lever det meste af deres liv i en dramatrekant, andre deltager kun som gæst! Hvad gør du?

Er DU deltager i en dramatrekant, er det også overvejende sandsynligt, at dine medarbejdere eller kolleger er deltagere – du trækker dem nemlig selv derind, og deltagelse i dramatrekanten er den største ubevidste hindring mod succes og gode resultater i arbejdslivet. 
De trekanter, vi deltager i som barn, er dem, der kan få størst negativ indflydelse på vores liv som voksne, og de findes overalt omkring os...

Hør Jørgen Svenstrup præsentere dramatrekanten og vær vidne til, at samtlige tilhørere på et tidspunkt får et tomt udtryk i øjnene og går i proces!

I dramatrekanten gemmer sig indsigter, der kan ændre dit liv, og du får et helt konkret værktøj med hjem, så du fremover kan se, vurdere og udtræde af dit livs dramatrekanter!

Målgruppe

Foredraget henvender sig til alle ledere, medarbejdere, forældre, pædagoger, lærere, psykologer, behandlere og andre, hvor gode, sunde relationer er vigtige.

Varighed

Foredraget varer 1-2 timer.

BØGER FRA EmpowerMind Books

empowermind books v2

Om Empowermind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.
Læs mere om os her...
Det teoretiske fundament bag alle vore ydelser er en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme.
Læs mere om vores læringsprincipper her...
Gennem læring, forskning og dokumentation, skaber EmpowerMind personlig og faglig udvikling, der forløser det enkelte menneskes talent
EmpowerMind vil være verdensledende indenfor mentaltræning, og vil være dem der uddanner, certificerer og licenserer de bedste i markedet indenfor coaching og mentaltræning.
Læs mere om holdet bag her...