Artikler

Artikler (3)

Artikler af Jørgen Svenstrup

Alle Stresscoaches burde have sådan en!
22 apr

Alle Stresscoaches burde have sådan en!

Jeg er en gammel rotte, når det gælder stress. Jeg er ekspert ud i alle tænkelige afkroge og hjørner. Jeg har prøvet langt det meste på egen krop, jeg arbejder med det til dagligt, er uddannet inden for feltet – jeg ved stort set alt, hvad der er at vide om stress...

Det troede jeg i hvert fald…

Video: Fokusloven - måske vigtigere end tyngdeloven
25 maj

Fokusloven er måske den mest kraftfulde lovmæssighed vi er underlagt. Det vigtige spørgsmål er om vi ønsker at være underlagt fokusloven, eller vi ønsker at fokusloven skal være underlagt os og vores aktive valg og beslutninger?

Det er heldigvis simpelt, men kan godt kræve lidt træning. Følg disse 3 steps og du vil hurtigt opleve fremgang, og begynde at få større fokus på det der virker i dit liv, fremfor det der ikke virker.

Forskningsdeltagere søges
11 nov

I forbindelse med udviklingen af Det Danske Sundhedsvæsen v. 2.0, er vi ved at etablere et forskningsprojekt, der skal definere en BESTEMT RESSOURCEFULD TILSTAND, der bevisligt både forkorter helbredelsestiden og reducerer sundhedsomkostningerne betragteligt.

Vi vil gerne bede om din hjælp til denne udforskning, da resultatet vil komme ikke kun dig selv, men også vores samfund til gode.

Derfor håber vi du har lyst til at bruge 5 minutter på at besvare 10 test spørgsmål. Som tak for din hjælp vil vi sende forskningsresulterne til dig personligt. 

Du finder linket til spørgeskemaet her: http://empowermind.dk/research OBS. Det er test nr. 5.

 

MEST POPULÆRE

NYESTE BLOGINDLÆG