Udskriv denne side
Sunday, 25 May 2014 00:00

Fobi-fri med garanti!

Skrevet af
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Hvad er en fobi?
En fobi er en overdrevet og ofte irrationel angstreaktion overfor genstande eller situationer. Kendetegnet for fobien er at den fobi-ramte nok kan se at angsten er irrationel, men det bliver den ikke mindre af. Fobien kan også ”vokse” over tid, således at angst-reaktionen opleves at blive forværret.
Rigtig mange danskere lider af en fobi, der i større eller mindre grad gør livet vanskeligt eller utåleligt.
Er du en af dem?

Hvad er fobi-skabende?

En fobi kan være spontan og ulogisk angst for edderkopper, fugle, slanger, hvepse eller andre dyr. Eller angst for lukkede rum, mange mennesker, højder, at tale foran en forsamling eller noget helt andet.

Måske er du én af dem, og måske har du levet med din fobi det meste af dit liv, og regner derfor med at den er vanskelig at komme af med igen.

Det er det i langt de fleste tilfælde ikke, selvom du ofte kan læse det modsatte!

Forsvind fobi!

Vi har hjulpet i hundredevis af fobi-ramte af med deres fobi, og i langt de fleste tilfælde er det nok med en enkelt EmpowerMind kombinationsbehandling før fobien er forsvundet for evigt.

Behandlingen består af en blanding af samtale og regression, hvor du i et trygt rum og i dyb afslappet tilstand bliver bragt tilbage til forskellige relevante begivenheder i dit liv, så du kan lade din underbevidsthed finde vigtige årsags sammenhænge, der vil være første skridt for at frisætte dig for din fobi.

Dernæst skaber vi sammen nye beslutninger, strategier og vaner, og efter halvanden til to timer med forankring og kraftfulde suggestioner, vil du glæde dig til at gå hjem og konfrontere dig med det der tidligere var din fobi.

Lyder det for let?

Det er ikke let at have en fobi, men det er let for os at hjælpe dig af med den, når vi véd hvad vi skal gøre. Og vi er så sikre i vores sag at vi vil garantere for behandlingen, og uden diskussion tilbagebetaler dig det fulde beløb såfremt behandlingen ikke virker.

NB: I enkelte tilfælde kræver din fobi flere behandlinger og en større indsats fra din side (fx noget social fobi og visse typer af højdeskræk). Her kan vi ikke tilbyde samme garanti, og det vil vi tydeliggøre for dig inden vi sætter behandlingen i gang. 

Fobier skyldes oftest én af tre ting

Enten skyldes fobien en (ofte) ubevidst ”beslutning” truffet på et tidligt tidspunkt i livet, hvor du har været udsat for noget der relaterer sig til det du er bange for i dag. Det kan enten være direkte relateret af typen; ”Der kom en hveps ind i bilen da du var 5 år gammel, og derfor har du siden udviklet en panisk angst for hvepse”.

Eller de kan være indirekte relaterede af typen; ”Du var som 7 årig fanget i en frygtelig pinagtig situation du ikke kunne slippe ud af sammen med din mor, og siden har du udviklet en beskyttende angst for lukkede rum eller store menneskemængder du ikke kan slippe ud af”.

En anden type fobier skyldes et ”ventil-behov”. Hvis du fx er super kontrolleret i de fleste af livets situationer, men er hysterisk angst for mus, så kan de være den ventil hvor du ubevidst ”tillader dig” af give slip og bede andre om hjælp.

En tredje type fobier er direkte overført fra vores forældre. Ikke genetisk selvom det tit kan opleves sådan, men fordi vores forældre har ”lært os” at være bange for det de selv har været bange for. Derfor er fobier stærkt ”arvelige”, og det er måske værd at huske på hvis du selv har en fobi og har børn!

Livets netværk

Når vi arbejder med fobier, arbejder vi med et helt netværk af livets byggesten: De består af frygt, overbevisninger og vaner, der hænger uløseligt sammen og påvirker hinanden. Opløser vi fx en fobi du har haft i mange år, har du ovenpå fobien udviklet en vanemæssig adfærd, og selvom fobien er opløst, kan vanen godt bestå. Derfor skal vi omkring alle relevante byggesten i vores behandling for at sikre et godt og langtidsholdbart resultat.

Kontakt os for at slippe af med din fobi – med garanti!

 

Læst 5150 gange Senest ændret Tuesday, 10 March 2015 13:27