Video: Fokusloven - måske vigtigere end tyngdeloven
25 May

Video: Fokusloven - måske vigtigere end tyngdeloven Fremhævet

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Fokusloven er måske den mest kraftfulde lovmæssighed vi er underlagt. Det vigtige spørgsmål er om vi ønsker at være underlagt fokusloven, eller vi ønsker at fokusloven skal være underlagt os og vores aktive valg og beslutninger?

Det er heldigvis simpelt, men kan godt kræve lidt træning. Følg disse 3 steps og du vil hurtigt opleve fremgang, og begynde at få større fokus på det der virker i dit liv, fremfor det der ikke virker.

 

1. Bliv bevidst om hvad du fokuserer på i en given situation.

2. Træf et aktivt valg om det er det du ønsker at fokusere på, eller om der er et andet fokus der er mere hensigtsmæssigt.

3. Skift til dit nye fokus, og lav et notat hver gang du oplever noget der bekræfter dit nye fokus.

Lad os tage et eksempel:

Jeg er irriteret på arbejde fordi der er for mange forandringer, og for mange siger for meget om hvad de vil gøre uden at gøre det.

Det er jeg udmærket klar over, men er ikke i hverdagen bevidst om at jeg har et valg til at fokusere på noget andet.

Nu beslutter jeg, at jeg vil begynde at fokusere på det i mit arbejde jeg er glad for. Jeg er godt klar over at det der irriterer mig ikke forsvinder af den grund, men kan godt se at min irritation ikke hjælper mig særligt meget i hverdagen.

Fra imorgen begynder jeg at lægge mærke til de små ting der fungerer på arbejdet og gør mig glad. Det kan være min kollega der siger godmorgen, en rar mail, at jeg selv bestemmer så meget over min arbejdstid, at jeg har gode kollegaer, at det var hyggeligt i frokostpausen, at kopimaskinen virkede etc.

Jeg noterer tingene ned på min computer, og læser noten igennem inden jeg tager hjem, og igen næste morgen inden jeg starter arbejdet.

Jeg sætter også en gul post-it på min computerskærm med en smiley, for at minde mig om at jeg har valgt at skifte fokus.

Vælger du denne strategi, vil vi garantere dig for at du bliver gladere for dit arbejde inden der er gået en uge.

Tænk hvis det ikke er alt i mine omgivelser jeg har indflydelse på, men at der er én ting jeg har 100% indflydelse på - Hvordan jeg oplever min virkelighed!

Hvis du ønsker at tage en genvej for at få vendt dit fokus, så kan mentaltræning hjælpe dig til noget meget væsentligt: Nemlig en øget bevidsthed i hverdagen om hvad dit fokus er, og hvilke tanker og følelser du har. Når du har det er resten meget lettere.

Hent din egen mentaltræningspakke her og kom igang idag for kun Dkr. 47,50.

Hvad skal være dit fokus fra imorgen?

Læst 5069 gange Senest ændret Wednesday, 22 April 2015 08:58

MEST POPULÆRE

NYESTE BLOGINDLÆG