Monday, 06 January 2014 00:00

Sådan bliver dine nytårsforsæt til virkelighed!

Skrevet af
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Velkommen til et helt nyt frisk år - der aldrig før har været brugt, og som derfor kan bruges til alt hvad du ønsker dig!

Hvad du ønsker skal du få, og faktisk så er en helt afgørende forudsætning for at få noget konkret, at vi ønsker os det. Det betyder ikke at vi ikke kan få noget uden at ønske, men som du sikkert husker fra juleaften, så er der altså større chance for at få noget du ønsker dig, hvis du husker at formidle det præcist.

Mens julen er fyldt med juleønsker vi skal formidle til andre, så byder nytåret for mange på ønsker vi skal huske at formidle tydeligt til os selv. Vi kalder dem nytårsforsæt, men i virkeligheden er det jo forandringer vi ønsker os i nytårsgave. En gave fra dig til dig.

Det kan være årets vigtigste gave, fordi de er skabt af en indre motivation, og når vi nu har sådan nogen vigtige ønsker, så fortjener de også at blive opfyldt. 

Når mange nytårsønsker ikke bliver opfyldt, skyldes det at vi ikke skaber de optimale forudsætninger for opfyldelse. Her følger derfor 5 konkrete tips til hvordan du kan øge sandsynligheden for at du får opfyldt dine nytårsønsker.

1. Skriv dine nytårsfortsæt ned - og gerne et sted hvor du bliver mindet om dem. Det kunne være i en lille billedramme på dit skrivebord, eller en post-it på skærmen.

2. Fortæl andre om dine nytårsforsæt. Det øger kommitment at hele verden ved hvad vi har gang i. Det er blandt andet derfor at mange bliver gift i kirken, hvor konceptet er at sige JA til hinanden så alle hører det - og det er også grunden til at vi IKKE fortæller andre om vores nytårsfortsæt, for så er det ikke så pinligt når de ikke lykkes.

3. Lav en simpel, konkret og gerne firkantet plan. En klar struktur hjælper mange, og hvis du ikke bryder dig om struktur, så kan du lære at holde af den, når du oplever succes med det du beslutter dig for.

4. Identificer en "buddy" som du en gang ugentligt rapporterer status til. Det kan være en partner, ven eller kollega som du mødes- ringer- SMS'er- eller mailer til en gang om ugen.

5. Når det ikke lykkes: Glæd dig over at du nu har identificeret en barriere der står i vejen, fremfor at slå dig selv hovedet med en fiasko. Barrierer kan brydes. Fiasko kan ikke bruges til noget som helst godt.

Rigtigt godt nytår!

Læst 3324 gange Senest ændret Tuesday, 10 March 2015 13:23

MEST POPULÆRE

NYESTE BLOGINDLÆG