Warning: Attempt to read property "alias" on null in /customers/c/9/2/empowermind.dk/httpd.www/components/com_k2/router.php on line 292 Warning: Attempt to read property "alias" on null in /customers/c/9/2/empowermind.dk/httpd.www/components/com_k2/router.php on line 292 Så er det bevist: Du bliver en dygtigere coach i Spanien. - EmpowerMind
 
 
Torsdag, 10 november 2022 09:09

Så er det bevist: Du bliver en dygtigere coach i Spanien.

Skrevet af
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Nye internationale undersøgelser viser at man bliver bedre til at coache når man træner i Spanien. Det skyldes dels at det er varmt og solrigt, men også at vinen er billigere. Dette skaber forudsætninger for en bedre relation mellem coach og fokusperson, samt en mere afspændt coach, der derfor får adgang til de aller skarpeste spørgsmål i skuffen.

 

…desværre er det fake news, men vi beslutter jo heldigvis selv hvad vi vil tro på, og derfor har vi nu fornøjelsen af at fortælle dig at vi i 2023 lancerer en helt ny turbo-version af ICI Coachuddannelsens Niveau 1, indeholdende et fem dages internat i en skønt beliggende landsby på den spanske østkyst, hvor solen næsten altid skinner.

Omgivelserne og intensiteten vil skabe de optimale rammer om din coachuddannelse.

Måske kan vi endda vise evidens for at nyheden ikke er så fake endda!

 

Læs mere om dette forrygende tilbud her:

https://empowermind.dk/certificeringer/ici-coachuddannelse-med-internat-i-spanien

Læst 205 gange Senest ændret Fredag, 11 november 2022 14:22

MEST POPULÆRE

NYESTE BLOGINDLÆG