Warning: Attempt to read property "alias" on null in /customers/c/9/2/empowermind.dk/httpd.www/components/com_k2/router.php on line 292 Warning: Attempt to read property "alias" on null in /customers/c/9/2/empowermind.dk/httpd.www/components/com_k2/router.php on line 292 Så er det omsider endeligt bekræftet! - EmpowerMind
 
 
Onsdag, 31 august 2022 10:48

Så er det omsider endeligt bekræftet!

Skrevet af
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Depression skyldes IKKE en kemisk ubalance i hjernen grundet for lavt serotonin niveau. For os er det ikke en nyhed, for det har vi skrevet skrevet på vores hjemmeside (EmpowerMind.dk) de sidste 10 år. Men vi har løbende fået skudt i skoene at det er uvederhæftigt, idet fx sundhed.dk og stort set alle andre autoriteter på området, stadig argumenterer for, at depression skyldes for lidt serotonin, og altså en fejl i hjernen.

Et meget omfattende reviewstudie fra University College London baseret på ikke mindre end 361 studier, har netop resulteret i en artikel publiceret i Molecular Psychiatry, der én gang for alle kan forkaste denne myte, der har kastet mange depressionsramte ud i uhensigtsmæssigt medicinforbrug.

Så lad os slå det fast: Depression skyldes bekymringstanker, der får lov til at sættes sig fast på grund af for hyppige gentagelser. Selvom det ALDRIG er selvforskyldt, og kan medføre en utrolig alvorlig, og i sidste instans en livstruende tilstand, så er det også en GOD nyhed.

Det betyder nemlig at et nyt tankemønster kan fjerne depressionen igen. Det uheldige er, at den depressionsramte oftest ikke er i stand til at vende den uhensigtsmæssige tankegang – for så havde den depressionramte jo gjort det!

Derfor er Mentaltræning en særdeles effektiv kur mod depression, idet Mentaltræning tilbyder hjernen et nyt tankemønster gennem direkte påvirkning af de af hjernens neurale forbindelser, der bærer de triste tanker.  Læs mere og hent Depressionspakken her..Og husk, hvis ikke det virker for dig, refunderer vi dit køb uden diskussion.

Du kan læse hele artiklen her: https://www.nature.com/articles/s41380-022-01661-0?s=09

Læst 225 gange Senest ændret Onsdag, 31 august 2022 10:59

MEST POPULÆRE

NYESTE BLOGINDLÆG