Onsdag, 10 september 2014 00:00

Video: Hvordan skabes den motiverede medarbejder?

Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Video: De fleste opskrifter indeholder både det ene og det andet, hvis ikke også det femte og det sjette. Måske du også oplever de iblandt er uoverskuelige, og føler dig heldig, hvis du formår at fuldføre retten uden at springe en ingrediens over. Det samme gælder indenfor arbejdslivets jungle af metoder og opskrifter, med fokus på alt fra øget medarbejdertrivsel til indretningen af kantinen. Men hvad sker der hvis du glemmer et punkt. Falder korthuset sammen? Vil det kunne ses på bundlinjen?


Mange virksomheder bruger enorme summer i jagten på at finde den ideelle løsning, der kan sikre deres medarbejderes motivation på arbejdspladsen. De leder ofte i blinde blandt dyre konsulentvirksomheder og andre eksterne aktører, hvor mange giver lange indviklede formler på den ultimative opskrift. Den eneste ingrediens der tit ikke er i fokus, er den måske absolut vigtigste enkeltstående faktor at spille på, hvis motivationen hos den enkelte medarbejder skal øges - nemlig den indre motivation. Det handler ganske enkelt om at spørge sine medarbejdere, hvad det er der motiverer dem bedst, og derefter give dem mere af dette. 

Resultatet er herefter en medarbejder der føler sig vellidt blandt kollegerne, motiveret og frisk på nye udfordringer - Bon appetit!

Læst 5313 gange Senest ændret Tirsdag, 30 januar 2018 13:12

De 30 mest læste...

BØGER FRA EmpowerMind Books

empowermind books v2