×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med ID: 1919

Coach Club – En unik mulighed for at løfte dig til et højere niveau som coach Eva Storgaard Rasmussen
15 aug

Coach Club – En unik mulighed for at løfte dig til et højere niveau som coach

Kender du følelsen af at du gerne vil hjælpe og please andre, men at du af og til glemmer at tænke på dig selv? Måske er det gået hen og blevet en vane for dig, således at du helt har glemt, hvad du gerne selv vil og hvad der giver dig energi?

Emnet for gårsdagens Coach Club var dybdeassociering. Efter en lækker omgang tapas med livlig netværkssnak gik vi forventningsfulde i gang med aftenens emne inspireret af Mitzi.

LÆS OGSÅ: "Er du mekaniker i dit eget liv?"

Ved du hvad dybdeassociering kan give? I dybdeassocieringen kobler vi mentaltræning på coachingen og danner minder for fremtiden og opfrisker oplevelser fra fortiden. Vi får på den måde åbnet for flere perspektiver og muligheder.

Som coaches tror vi på, at du selv har nøglen til din succes, og coachens rolle er blot at hjælpe dig med at finde den. Nogle gange oplever vi som coaches, at nøglen ligger godt gemt hos vores fokuspersoner. Så kan det være en fordel at udvide sin coach værktøjskassse med dybdeassociering, som er et rigtig godt værktøj til at finde ressourcer og danne positive minder.

Dybdeassociering blev introduceret og demonstreret af Mitzi. Herefter fik vi selv mulighed for at træne og opleve på vores egen krop, hvad dybdeassocieringen kan. Det var meget lærerigt og helt igennem en kraftfuld og positiv oplevelse. Der blev i løbet af aftenen fundet glemte ressourcer og skabt fremtidige minder – og det er min overbevisning, at alle netværksdeltagere gik glade og positive fra dette spændende netværksmøde med et nyt givende værktøj i bagagen.

LÆS OGSÅ: "En dag hos Coach Club"

Jeg glæder mig allerede til at lære mere og vedligeholde coach-værktøjer på næste Coach Club netværksmøde :)

De 30 mest læste...

BØGER FRA EmpowerMind Books

empowermind books v2